Резюме від 4 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10370567

Торговий представник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Красне
Готовий працювати:
Буськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Різбляр по каменю;оператор станків з ЧПУ.

з 05.2018 по 12.2023 (5 років 7 місяців)
Лядівський чоловічий монастир, Могилів-Подільський (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання та контроль виготовчих робіт з каменю(Мармур).Обслуговування та налаштування,станків з ЧПУ,програмна обробка готових 3Д моделей для подальшого використання на станках.Переговори з замовниками.Монтаж та контроль монтажу,складних архітектурних конструкцій.Доставка вантажу та спеціалістів на місце монтажу замовлення,забеспечення харчування та проживання у командируванні.Приймання та доставка готівки за виконане замовлення.

Старший радіо-телефоніст

з 03.2017 по 04.2018 (1 рік 1 місяць)
59омбр, Гайсин (Сили оборони)

Навідник гармати-гаубиці,прявязка та наведення гармати в бойових умовах;Старший радіотелефоніст,забезпечення командування бойового взводу звязком,приймання та обробка даних для для координації та корегування вогню.Оборона Маріуполя.

Сортувальник

з 12.2016 по 03.2017 (3 місяці)
ГАЙСИНХЛІБ, Гайсин (Харчова промисловість)

Сортування продукції,формування замовлень згідно заявок,видача сформованої продукції водіям,приймання черствої продукції(повернення),відпуск черствої продукції по зниженій ціні фізичним особам та підприємствам.Переоблік списаної поодукції та інвентарю.

Оператор велико-форматних різальних станків по каменю,різбяр по каменю(пісковик)

з 05.2014 по 12.2016 (2 роки 7 місяців)
Лядівський чоловічий монастир, Могилів-Подільський (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота на потужних різальних станках,виконання задач згідно заданих розмірів з мінімальними відхиленнями.Ручне різьблення по каменю(пісковик),згідно заданих ескізів.Монтаж готових замовлень.

Освіта

Ладижинський коледж ВНАУ

Механізатор СГ техніки і машин, Ладижин
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (2 роки)

Не закінчена освіта в зв'язку академічною відпусткою по сімейним обставинам(почав працювати,щоб забезпечувати свої потреби самостійно),навчався на державному забеспеченні,отримував заслужену стипендію.

Знання і навички

Кмітливість Ведення переговорів Організованість Ввічливість Критичне мислення Комунікабельність Цифрова грамотність Грамотна усна та письмова мова Аналітичне мислення Водійські права кат. B Робота із запереченнями

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Я ціную людські якості,маю стриманий характер,добропорядний та доброзичливий.Легко заводжу дружні стосунки з незнайомцями,швидко вхожу в довіру та завжди її виправдовую.Тримаю своє слово і виконую обіцянки,те що не в моїх силах я не обіцяю але роблю все для того,щоб досягти мети.Також ,коли цінують мою працю я викладуюсь на повну та навіть більше.Маю гарне почуття гумору та приємну посмішку.Урівноважений та маю досить високу стресостійкість,швидко знаходжу вихід в складних та критичних ситуаціях.

Схожі кандидати

Торговий представник
Буськ, Золочів (Львівська обл.)

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: