• Файл

Сергій

Шеф-кухар

Розглядає посади:
Шеф-кухар, Менеджер з продажу, Експерт з продажу нерухомості
Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Протченко Сергій
Шеф-кухар (Повна зайнятість)
Вік:48 років
Місто:Київ
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
Шеф-кухар
З 20.08.2022 по 03.01.2024
«Skogur» котеджне містечко
Ресторан «the Gust 925» (@the_gust_925)
Відкриття ресторану (створення конкурентоспроможного меню, організація процесу на кухні, облік і закупка продуктів)
Підбір і формування кваліфікованої команди з подальшим навчанням нових співробітників
Контроль за дотриманням технологій і рецептури, введення та пропрацювання нових страв, проведення інвентаризацій
Шеф-кухар
З 29.07.2020 по 15.06.22
«Equildes club»
Розробка меню та презентацій нових страв
Обслуговування заходів різної складності та напрямків
Підбір персоналу, робота з постачальниками, складання технологічних карт, прорахунки калькуляцій
Спілкування з відвідувачами та аналіз споживчого попиту для забезпечення різноманітності асортименту з найбільш затребуваних страв
Операційний шеф
з 05.2019 по 11.2019 (6 місяців)
«Ля фамилия», Київ (кейтеринг)
Оновлення меню, підбір персоналу, обслуговування заходів різної складності та напрямків
Шеф-кухар
з 07.2018 по 08.2018 (1 місяць)
"Риба пила", Київ (Ресторан)
Відкриття ресторану (створення конкурентоспроможного меню, організація виробничого процесу на кухні, облік і закупка продуктів,складання технологічних карт та калькуляцій)
Шеф-кухар
з 12.2017 по 07.2018 (7 місяців)
"Венеція", Київ (Гостинно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 05.2017 по 10.2017 (5 місяців)
«Курені», Київ (Ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 09.2013 по 10.2016 (3 роки 1 місяць)
«Тюбетейка», Київ (Ресторан)
Шеф-кухар
з 09.2013 по 12.2016 (3 роки 3 місяці)
«Хінкалі», Київ (Ресторан)
Шеф-кухар
з 12.2010 по 12.2011 (1 рік)
«Разгуляево», Київ (Гриль-ресторан)
Бренд-шеф
з 07.2010 по 12.2010 (5 місяців)
«Хуторок» (Ресторан)
Шеф-кухар
з 02.2010 по 06.2010 (4 місяці)
«Еврогольф» (Ресторан)
Відкриття ресторану (складання меню,організація всіх процесів кухні)
Шеф-кухар
з 10.2007 по 01.2010 (2 роки 3 місяці)
«Два бобра» (Ресторан)
Складання меню ресторану, приготування страв і контроль їх якості, обслуговування корпоративів та виїзних заходів ( 500-1000 чол.), підбір і навчання персоналу
Шеф-кухар
з 01.2003 по 09.2007 (4 роки 8 місяців)
«Хуторок», Київ (ресторан)
Шеф-кухар
з 12.2001 по 12.2002 (1 рік)
«Подкова», Київ (ресторан)
Кухар
з 01.2000 по 12.2001 (1 рік 11 місяців)
«Дежавю», Київ (ресторан)
Кухар
з 08.1996 по 12.1999 (3 роки 4 місяці)
«Лион», Київ (ресторан)
Освіта
Київський технікум громадського харчування
«Технологія приготування їжі»
Середня спеціальна, з 09.1993 по 05.1996 (2 роки 8 місяців)
Додаткова освіта
Стажування в школі DGF, Париж
Приймав участь в обслуговуванні саміту в Давосі (2014р. та 2015р.)
Професійні та інші навички
• Навички роботи з комп’ютером на рівні користувача
• Великий досвід (10 років) у відкритті ресторанів з організацією технологічних процесів
• Знання української, європейської, середземноморської кухонь
• Досвід підбору та управління командою
Додаткова інформація
Водійське посвідчення кат.В,С

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: