Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Дмитро

Сушеф, кухар, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Хуст

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сушеф

з 03.2023 по 02.2024 (11 місяців)
Apartel Rikka Khust | Ресторан Карась, Хуст (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка страв, скаладання меню, координація та оптимізація роботи кухні. Прийом продуктів у постачальника та контроль якості.

Сушеф | Кухар універсал

з 03.2022 по 02.2023 (11 місяців)
Ресторан Яхта | Ресторан Саксаганський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного процесу/ сушист

з 05.2021 по 01.2022 (8 місяців)
Pari match hall, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості продукції, норми видачі страв, заявки на закупівлю продуктів!

Хоспер

з 09.2020 по 03.2021 (6 місяців)
П’ятниця, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, контроль замовлення/прийом продукції у постачальників. Участь у розробці нових страв(загальне меню), дотримання санітарних норм, контроль якості.

Старший кухар

з 03.2019 по 09.2019 (6 місяців)
Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості та дотриманням технології приготування страв. Замовлення та прийом продуктів ну кухні. Координація роботи кухні, участь у розроботці меню.

Су-шеф

з 10.2016 по 01.2019 (2 роки 3 місяці)
Батьківська Хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення та прийом продуктів у постачальників. Розробка страв, складання меню, складання технологічних карт. Обслуговування банкетів. Підбір та організація навчання персоналу, координація та оптимізація роботи кухні.

Шеф Кухар

з 05.2015 по 09.2016 (1 рік 4 місяці)
Шеф Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення та прийом продуктів,контроль якості. Контроль за дотриманням технології приготування страв. Координація та оптимізація роботи кухні, участь у розроботці нових страв та складання сезонного меню

Кухар-універсал

з 09.2012 по 05.2015 (2 роки 8 місяців)
Батьківська Хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за технологічними картами, участь у розробці нових страв, дотримання санітарних норм, прийом продуктів у постачальників та контроль якості.

Освіта

КНУКіМ

Готельно-ресторанна справа, Киев
Вища, з 2014 по 2020 (6 років)

Бакалавр та Магістр готельно- ресторанного бізнесу.

Додаткова інформація

Знання української, італійської, американської,європейської та частково розбираюсь у японській кухні.
Маю часткові знання про молекулярну кухню.
Досвід проведення банкетів до 150 людей.
Вміння працювати з кухонним знаряддям.
Досвід керівництва колективом до 15 людей.
Вміння підбирати персонал і організовувати його роботу.
Відповідальність та акуратність в роботі,дисциплінований та стрессостійкий.

Рекомендації можу надати додатково від власника.

Схожі кандидати

Шеф-повар
32000 грн, Хуст, Львів , ще 3 міста

Повар
Хуст

Шеф-повар
Хуст, Ужгород , ще 2 міста

Помічник на кухню
Хуст

Кухар
Хуст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: