Резюме від 30 січня 2024 PRO

Руслан

Керівник відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник Центрального інженерно-технічного відділу філії «УГВ-Сервіс»

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
«УГВ-Сервіс» (Гірнича промисловість)

Освіта

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка

Бакалавр інженерної механіки
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Знання і навички

Відповідальність Ініціативність Працьовитість Практичність Організованість Уміння швидко засвоювати нову інформацію Логічне мислення Аналітичне мислення Зібраність Старанність Допитливість Пунктуальність Зосередженість Кооперативний Впевненість Амбіційність Стресостійкість

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

На посаді начальника Центрального інженерно-технічного відділу організовую раціональне та своєчасне забезпечення автотранспортною технікою філії «УГВ – Сервіс» 38 бригад ВКРС, 9 бригад ЦКТ, 1 бригади ГРП, відділення ПВТР, забезпечую перевезення та розвантаження цементу для приготування розчинів для безперебійної роботи бригад. Окрім техніки філії «УГВ- Сервіс» співпрацюю зі сторонніми підрядниками та веду 24 договори на послуги з перевезення технологічного обладнання та матеріалів тягачами з напівпричепами бортовими, послуги з навантаження/розвантаження вантажів автомобільними кранами, послуги з перевезення, навантаження та розвантаження комплекту телеметричного обладнання, послуги з перевезення світлих нафтопродуктів, послуги з перевезення великовагового та великогабаритного обладнання вантажними транспортними засобами. Здійснюю оперативне керівництво діяльністю інженерно- технічного відділу по організації робіт. Впроваджую логістику транспортних перевезень і використання спеціальної техніки. Контролюю виконання розпоряджень, наказів, інструкцій. Координую одночасну роботу між відділами філії та відділеннями АТ.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: