Резюме від 18 січня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10377363

Project Assistant (CCCM)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Project Assistant Cash

з 05.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Неприбуткові, благодійні та громадські організації

Перш за все, моє основне завдання - приймати дзвінки, які надходять до кол-центру, аналізувати їх, шукати інформацію та відповідати на питання в межах моєї компетенції.

Окрім надання консультацій та відповідей, до моїх обов'язків також входить прийом заявок на отримання багатоцільової фінансової допомоги або допомоги на підготовку до зими, якщо такі заявки доступні в певних населених пунктах.

Я зобов'язаний бути уважним і стежити за всіма робочими чатами, щоб завжди бути в курсі оновлень і змін у роботі нашої організації.

У певні моменти я маю визначити характер запиту, і якщо він не стосується програм грошової допомоги, а, наприклад, допомоги у встановленні вікон або питань щодо гігієни чи продуктових наборів, я маю перенаправляти такі запити на загальну гарячу лінію, яка може надати відповіді на ці питання.

Наприкінці дня я маю написати звіт про кількість дзвінків та отриманих заявок, а також передзвонити людям, якщо їхню проблему не вдалося вирішити під час дзвінка.

У спілкуванні з людьми я маю використовувати ділову мову і діяти відповідно до принципів гуманітарної організації.

Також мав досвід комунікації з представниками органів місцевого самоврядування, та проводив опитування, щодо наявного населення в громадах для аналізу можливостей впровадження в цих громадах програм грошової допомоги.

Що стосується моїх досягнень, то в червні 2023 року за допомогою організації я почав відвідувати онлайн-курси англійської мови, які допомогають мені покращити свої навички володіння англійською мовою. Також я пройшо курс з надання першої невідкладної допомоги та отримав сертифікат. У вересні 2023 року я відвідав воркшоп в м.Одеса, який охоплював багато питань, пов'язаних з роботою всіх відділів та структур "Acted", та отримав обширну та грунтовну відповідь на всі питання.
За час роботи на кол-центрі підвищив свій стан стресостійкості.

Енумератор

з 10.2022 по 05.2023 (7 місяців)
ACTED, Чернівці (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

В мої основні обов'язки входило проведення опитування, анкетування бенефіціарів як по телефону так і на особистих реєстраціях, відрядження для реєстрацій вразливих категорій ВПО в інших областях України, на різні програми грошової допомоги. Також в обов'язки входила робота з таблицями Excel та Word,постійна комунікація з людьми, стресостійкість.

Оператор пост-моніторингу

з 08.2022 по 08.2022 (менш ніж місяць)
Данський Червоний Хрест, Чернівці (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Працював по контракту на 14 днів, проводив опитування ВПО та місцевих жителів стосовно якості надання грошової допомоги, продуктових наборів, та наборів особистої гігієни організацією.

Оператор бази даних, інтерв'юєр

з 04.2022 по 08.2022 (4 місяці)
БФ Право на Захист, Чернівці (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

В обов'язки входило проведення опитування та збирання даних внутрішньо переміщених осіб на отримання ними грошової допомоги, а також перевірка та виправлення наявної бази даних

Оператор/касир

з 09.2019 по 10.2021 (2 роки 1 місяць)
Нова пошта, ТОВ, Чернівці (Транспорт, логістика)

Оператор кол-центру

з 02.2019 по 04.2019 (2 місяці)
ПриватБанк, Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Освіта

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Історії, політології та міжнародних відносин, Чернівці
Вища, з 2015 по 2021 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Сертифікат про успішне проходження практичної та теоретичної частини тренінгу "домедична допомога при невідкладних станах"

19.09.2023

Знання і навички

Уважність Стресостійкість Наполегливість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вище середнього
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами