Резюме від 28 лютого 2024 Файл

Вячеслав

Енергетик

Вік:
53 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Дигуляр Вячеслав Васильович

Вік: 53 років.
Місце проживання: м. Одеса
Контактний Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: вища.
Кваліфікація: інженер фізик теплоенергетик, магістр державного управління, агроном.
Загальний стаж роботи по спеціальностям: 27 років .

Освіта:

2012 рік – Одеський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України - диплом магістра державного управління . 1998-2002 роки. – Одеський державний аграрний інститут .
диплом спеціаліста агронома.
1987-1993 роки.- Одеський Політехнічний інститут, диплом інженера фізика теплоєнергетика.

Трудова діяльність:

в 2023 році інженер сервісу , діагностика та ремонт моніторів , промислових моніторів (заміна лед підсвітки, ремонт плат живлення), блоків живлення компьютерів ,стабілізаторів напруги, блоків живлення ноутбуків, сітчатих блоків живлення, паяльні роботи .Сервіс жорстких дисків (чистка,тест) , материнських плат ( заміна термопаст, тест програмами)

з 2018 року по липень 2022року – адміністратор компанії ТОВ «Автомагістраль Південь» м.Одеса філія в Дніпропетровській області , дорожнє будівництво, пошук варіантів та організація розміщення персоналу в загальній кількості до 1000 робітників , заключення договорів близько 80 контрагентів , оренда місць проживання , контроль оплат, звітність щодо використання коштів, результатів роботи в центральний офіс. Організація та супроводження виїздних конференцій в компанії , прийом ,реестрація та розселення на проживання , організація харчування. Робота з потенційними орендодавцями щодо напрацювання бази місць проживання на території області.

грудень 2012 року - червень 2017року – директор Державного підприємства «Одеська обласна фітосанітарна лабораторія» , Організація виробничо-господарської діяльності підприємства, кількість персоналу до 180 осіб.. Визначення, формулювання, планування, здійснення та координація всіх видів діяльності підприємства.

з вересня 2010 року по 2012рік – державна служба ,головний спеціаліст-агроном Одеської обласної фітосанітарної інспекції, контроль за дотриманням фітосанітарного законодавства на території Біляївського району.

в 2010 році – заступник голови Біляївської районної державної адміністрації ( з питань житлово комунального господарства, будівництва ,паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження , містобудування та архітектури капітального будівництва та дорожнього господарства) аналіз стану житлово-комунального господарства району та підготовка пропозицій до проекту місцевого бюджету. вирішення інших питань у сфері житлово-комунального господарства відповідно до законодавства. Організація , розроблення та здійснення заходів, спрямованих на забезпечення роботи житлово-комунального господарства району в осінньо-зимовий період, а також ліквідація наслідків стихійного лиха, аварій і катастроф.

з 1999 року по 2010рік –державна служба ,головний спеціаліст-агроном Одеської обласної фітосанітарної інспекції , контроль за дотриманням фітосанітарного законодавства на території Біляївського району.

з 1993року по 1999 рік майстер, виконроб на підприємствах холдингу ОАО «Южэнергострой таких як АК Одессатеплострой , АП Жилстрой будівництво промислових об’єктів ( хлораторна Водопровідна станція «Дністер» м.Біляївка , тепломагістраль м. Теплодар, , газопровід Одеської ТЭЦ м.Одеса- виробництво , монтаж бетонних опір, арматурні роботи .

Особисті якості :
Дисциплінованість
Комунікабельність
Лідерські якості
Надійність
Пунктуальність
Уміння ладити з колективом
Чесність
Вміння переконувати
Додаткові навички:

Впевнений користувач MS office , інтернет браузер , пошта. Навички роботи в 1С «Підприємство».
Вміння читати та розуміти як будівельні так і електротехнічні креслення та схеми
Розуміння в електромонтажних , паяльних роботах
Навички діагностики та ремонту радіоелектронних приладів (монітори, Блоки живлення компьютерів)
Керування особистим автотранспортом категорії А,В,С .

Бажані особливості вакансії :
Близкість до місця проживання
У разі можливості дистанційна робота

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Головний інженер, енергетик
Одеса, Дніпро , ще 2 міста

Инженер-энергетик
20000 грн, Одеса

Головний енергетик
Одеса, Дніпро, Львів

Енергетик
Одеса

Инженер-энергетик
20000 грн, Одеса

Энергетик, электрик (ФЛП)
1500 грн, Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: