Резюме від 23 січня 2024 Файл

Катерина

Спеціаліст з продажу

Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 15 січня 2024
Катерина Бойко
Банківський працівник, економіст
Повна зайнятість.
Вік:27 років
Місто:Суми
Досвід роботи
Головний кредитний фахівець
з 05.06.2018 по теперішній час
Перший Український Міжнародний Банк «ПУМБ» (Фінанси, банки, страхування)
Надання інформації про продукти та послуги Банку існуючим та потенційним клієнтам; Повна ідентифікація клієнта; Консультація клієнтів з питань кредитування; Оформлення кредитних договорів; Оформлення та видача кредитних, зарплатних, пенсійних, соціальних карт ( MasterCard, VISA); Робота з неплатіжністю карток; Облік карт; Оформлення страхових продуктів: страхування нерухомості, особисте страхування; Видача споживчих кредитів; Розрахунок суми кредиту та розміру щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості, перевірка наявності необхідних документів; Робота з картковими рахунками; Активне залучення нових кієнтів та розширення клієнтської бази; Виконання всіх доручень ГО.
Освіта
Сумський Національний Аграрний Університет,Сумський Національний Аграрний Коледж
Економіки та підприємництва, Економіст, Підприємництво,торгівля та біржова діяльність, Суми
Вища, з 2016 по 2019
Знання і навички
MS Excel, MS Word, Користувач Internet, MS Office, MS PowerPoint, MS Outlook, Internet Explorer, Email, MS Access, Opera, Mozilla Firefox, Outlook Express, Робота зі сканером,Робота з принтером.
Знання мов
• Англійська ─ зі словником
• Українська ─ вільно

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

Володію креативним мисленням, відмінними аналітичними та організаторськими здібностями, високою працездатністю, умінням налагоджувати контакти, володію технологіями спілкування з клієнтами, методами переконання. Володію відмінним баченням систем побудови комунікацій, просування і продажів, навиками планування і організації робочого часу, високий ступінь самомотивації, комунікабельна, уважна, дисциплінована, презентабельна, наполеглива, відповідальна, орієнтована на результат. Активна життєва позиція.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Шкідливих звичок не маю,заміжня,маю доньку, готовність до відряджень як в межах України так і за кордоном, наявність закордонного паспорта, водійські права категорії « В» .
Хобі –активний відпочинок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: