Резюме від 12 червня 2024 PRO

Юля

Оператор call-центра

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Немішаєве
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор call-центра, менеджер по роботі з клієнтами.

з 09.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
Аутсорсінговий центр, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Опрацювання вхідних дзвінків на гарячу лінію. Реєстрація нових клієнтів у базі даних. Оформлення заявок на ремонт, ТО, перший пуск у CRM. Дистанційна допомога при несправності опалювальної техніки. Здійснення вихідних дзвінків: моніторинг якості сервісу. Консультування власників про наявності сервісних кампаній. З'єднання з дилерськими центрами.

Музичний керівник

з 09.1993 по нині (30 років 9 місяців)
"ЦРД "Дзвіночок", Немішаєве (Освіта, наука)

Організація та проведення розвиваючих музичних занять, уроків, свят та розваг.

Освіта

Академія мистецтв

Відділ народних інструментів, диригент, Київ
Незакінчена вища, з 1989 по 1993 (4 роки)

Вивчила основи оркестрового диригування, інструментовку. Знаю методику роботи з оркестром та ансамблем, ансамблеве виконавство, комп’ютерні технології в музиці. Оволоділа циклом музично-теоретичних дисциплін, сольним виконавствством на музичному інструменті.
Стала професійним виконавцем-інструменталістом на акордеоні, володію принципами гри на фортепіано, цимбалах, домрі, сопілці, бандурі, класичній гітарі, балалайці.

Знання і навички

Здатність до навчання Гарна дикція Комунікабельність Неконфліктність Адаптивність Здійснення вихідних дзвінків Прийом вхідних дзвінків Ведення CRM

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Віддана справі, якою займаюсь. Постійно підвищую професійний рівень, відвідую тренінги і семінари, є відповідні сертифікати.Маю грамоти, дипломи, подяки з занесенням у трудову книжку. Після повномаштабного вторгнення музичну діяльність поставила на паузу. Не до свят та розваг, коли в країні війна. Знахожусь у пошуку віддаленої роботи.Готова змінити професію. Відкрита до нових знань і навчання.
Є досвід роботи в сall-центрі оператором.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: