Резюме від 19 квітня 2024 Файл

Nila

Практичний психолог

Вік:
48 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Новікова Неоніла Сергіївна
практичний психолог

Дата народження: 15.03.1976
Місце проживання: Україна, Харків
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: повна вища, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, 2003. Спеціальність «Психологія», кваліфікація «Практична психологія».
Загальний стаж роботи: 21 рік.
Кваліфікація: спеціаліст вищої категорії, педагогічне звання «практичний психолог - методист».

Трудова діяльність:

07.2002 –03. 2011
Практичний психолог Харківської загальноосвітньої школи соціальної реабілітації І—ІІ ст.;
04.2011 – по т/ч

05.09.2023 - по т/ч
практичний психолог комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №97 Харківської міської ради».

Практичний психолог в Finn Church Aid Fund, послуги щодо здійснення заходів, спрямованих на покращення психосоціального стану дітей у формі психосоціальної підтримки, психологічної просвіти, групової роботи в рамках методології корекційно-розвивальної програми для дітей шкільного віку "Безпечний простір"

Є автором корекційно-розвивальної програми «Збереження психічного здоров’я та запобігання емоційного вигорання педагогічних працівників», яка подана на погодження до комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти».
Переможець професійних конкурсів:
Дипломи ІІ ступеню (2020), ІІІ ступеню (2021, 2023) комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» в обласному фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини в номінаціях «Спеціальна та інклюзивна освіта» (2020, 2021) та «Практична психологія та соціальна робота» (2023).
Нагороди:
Грамота Управління освіти адміністрації Московського району Харківської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, 2018-2019 н.р., Подяка Харківського міського голови Терехова І.О. за сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Харкова та з нагоди Міжнародного жіночого дня від 03.03.2021.
Підвищення кваліфікації за 2021-2023 рр.: навчання на курсі підвищення кваліфікації для освітян «Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу під час та після завершення воєнних дій» (від МОНУ спільно з ІМЗО, 2023, 30 годин); участь у тренінгу «Методи роботи з горем та втратою» (в рамках проекту «Підготовка спеціалістів допомагаючи професій до надання психосоціальної підтримки населенню в умовах війни» за підтримки чеської ГО «Людина в біді», 2023, 24 години); «Основи роботи практичних психологів та соціальних педагогів з психологічною травмою та ПТСР в умовах воєнного стану» (20 год. лекційних, 30 год. за підтримкою МЗС Ізраїлю); «Навчання технік зцілення для батьків, осіб, що їх замінюють та спеціалістів, які працюють з дітьми» (24 години, Програма підтримки "Поруч", Всеукраїнський ГЦ "Волонтер"); «Ведення груп підтримки для дітей та підлітків, що втратили близьку людину» (16 годин, БО "Людина в біді"); «Методи роботи з горем та втратою» (24 годин, БО "Людина в біді"); «Арттерапевтичні техніки в роботі з дітьми в умовах війни» (16 годин, БО "Людина в біді"); «Хібукі-терапія у роботі з дитячою травмою» (64 години, з них 36 годин теоретичної і практичної підготовки, 28 годин супервізія у методі Хібукі-терапія, Благодійний реабілітаційний центр Kinder Velt (Україна); Ізраїль); «Онлайн методи фасилітації груп взаємопідтримки» (16 годин, БО "Людина в біді"); «Психосоціальна підтримка учасників освітнього процесу» (30 годин, ДНУ ІМЗО, ГО "Ла Страда - Україна"); «Практичні аспекти роботи з травмою війни. Техніки самодопомоги» (16 годин, БО "Людина в біді"); «Основи формування ресурсного мислення як складової емоційної компетентності» (16 годин, БО "Людина в біді"); «Формування навичок психологічного відновлення» (16 годин, БО "Людина в біді"); «Навчання основам самодопомоги та допомоги ближньому у кризових ситуаціях» (16 годин, БО "Людина в біді").
Професійні навички:
• Володію: ефективними психологічними прийомами у роботі з людьми, які постраждали від наслідків травмуючих подій; сучасними методами та формами психологічного забезпечення виховання дітей; навичками рефлексії та емпатії;
• досвід проведення діагностичних досліджень, індивідуальних та групових консультацій, проведенні занять з елементами тренінгу, семінарів, корекційно-розвивальних занять;
• розвинені навички міжособистісного спілкування;
• комунікабельна, відповідальна, постійно підвищую свій професійний рівень;
• бажаю професійного зростання.

Схожі кандидати

Практичний психолог
18000 грн, Харків

Практичний психолог, психотерапевт
15000 грн, Харків

Практичний психолог
Харків, Дистанційно

Практичний психолог
15000 грн, Харків

Практичний психолог
15000 грн, Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: