Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Євгенія

Адміністративний менеджер

Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Євгенія Гришковець
Менеджер з навчання та розвитку персоналу
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Київ, Україна
@Evgeniasann
02.12.1994

Досвід роботи:

Рекрутер Агенція Webpromo
(Листопад 2021-Січень 2024)
робота з відгуками на вакансії; оцінка та відбір кандидатів; CV-скринінг; координація та проведення співбесід; ведення звітності; організація технічних співбесід; написання відгуків, обговорення кандидатів з особами, які приймають рішення; формування звітності по кандидату та підготовка оферу; ведення бази даних кандидатів; спілкування з кандидатами на всіх етапах відбору, вирішення конфліктів.Ведення кадрового обліку спеціалістів.
Рекрутер Київський міський центр зайнятості (Травень 2020-листопад 2020)
якісний та швидкий пошук і підбір персоналу різного рівня для підприємств м. Києва; організація та проведення масових співбесід кандидатів з роботодавцем;складання профілів вакансій, проведення телефонних_інтерв'ю,співбесід; знання і володіння різними методами пошуку персоналу, джерелами пошуку (Джоб-портали, соціальні мережі, месенджери, нетворкінг, база претендентів ЦЗ); складання щомісячної звітності.
Менеджер по роботі з іноземними громадянами Київський міський центр зайнятості
(Березень 2018-травень 2020)
облік, оформлення та видача дозволів на застосування праці іноземців; надання офіційних листів-відповідей з питань застосування праці іноземців; перевірка документів отриманих від роботодавців на відповідність вимогам ЗУ «Про зайнятість населення» та КЗпП.

Діловод Київський міський центр зайнятості (філія)
(Листопад 2017-Березень 2018) прийом, реєстр кореспонденції;
ведення картотеки обліку проходження документальних матеріалів, здійснення контролю за їх виконанням, видача необхідних довідок, підготовка та здача до архіву підприємства документальних матеріалів.

Освіта Національний університет харчових технологій
Напрямок : “Фінанси та кредит”.
Навички
Професійні навички :Обов'язки: ведення повного циклу рекрутингу; активний пошук у різних джерелах ( Linkedin, job-сайти); складання та публікація вакансій; робота з відгуками на вакансії; оцінка та відбір кандидатів; CV-скринінг; координація та проведення співбесід; ведення звітності; організація технічних співбесід; написання відгуків, обговорення кандидатів з особами, які приймають рішення; формування звітності по кандидату та підготовка оферу; ведення бази даних кандидатів; спілкування з кандидатами на всіх етапах відбору, вирішення конфліктів.
Особисті якості
Комунікабельність ,Аналітичні здібності,увага до деталей,стресостійкість ,відповідальність,емпатичність, тайм-менеджмент, здатність швидко навчатися.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: