Резюме від 27 січня 2024 Файл

Олександр

Агроном

Вік:
22 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Грушко Олександр Васильович
( Hrushko Olexandr )
Дата народження: 15.08.2001.
Моб. тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Київ
Ціль: Заміщення посади регіонального представника
Освіта:
Середня: Вересень 2007р. – Червень 2018р. Голосківська ЗОШ І-ІІІ ст. Хмельницької обл.
Вища: Вересень 2018р. – Червень 2022р. Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, м. Київ, факультет агробіологічний, спеціальність «Агрономія» Освітній ступінь «Бакалавр».
Вересень 2022р. – Грудень 2023р. Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, м. Київ, факультет агробіологічний, спеціальність «Агрономія» Освітня програма «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» Освітній ступінь «Магістр».

Володіння мовами: українська, російська на рівні носія, англійська – рівень А2.
Досвід роботи:
З 2017 року практикую фермерство та дрібноділянкові досліди в сфері рослинництва. В господарстві батьків - одноосібників безпосередньо займався виробництвом зернових культур та сої. Особливо цікавлюся ефективними протруєнням та контролем фітопатогенів та шкідників, як на насінні, так і по вегетуючих рослинах. Крім цього займався вирощуванням кількох технічних та деяких круп'яних культур. Також, з 2018 року надаю консультаційну допомогу колегам фермерам.
Проходив виробничу практику в агрохолдингу «Кернел» на базі господарства «Енселко Агро» в Хмельницькій області.
Працював в компанії «БАСФ» від 14.02.2022р. – 15.07.2022р. на посаді менеджера з продажу ЗЗР, насіння та цифрових рішень XARVIO. Брав співучасть в організації кілької Днів Поля 2022.
Проходив виробничу практику на базі провідного господарства Київської області ТОВ «БІОТЕХ-ЛТД» .
Від початку 2023 року працюю в дистрибюторській компанії «ТОВ ТП «Агрохім-ПАРТНЕР» на посаді регіонального представника по Київській області. Нештатний агроном - технолог в кількох фермерських господарствах Хмельницької та Київської областей. У Агрохім-Партнер брав участь у маркетингових заходах: робота SМM-менеджера, просуванні продуктів та створенні позитивного іміджу компанії на ринку.
Навички роботи з комп’ютером: На рівні впевненого користувача, володію програмами «Microsoft office», в тому чисті «Publisher», добре орієнтуюсь в соціальних мережах та в цілому, в мережевій сітці «Internet» в тому числі і професійних сайтах. Ознайомлений із роботою в декількох цифрових рішень для сільського господарства, в тому числі «XARVIO», «Crop Monitoring» та інші застосунки для точного землеробства, моніторингу та глобального позиціонування. Є досвід керування професійними дронами, для моніторингу.
Водійське посвідчення категорії: В, стаж водіння – 3,5 роки.
Особисті якості: Відповідальність, лідерство, старанність, працьовитість, комунікабельність, поставлена дикція, цілеспрямованість, пунктуальність, організованість, відсутність шкідливих звичок, потребую постійного навчання та самовдосконалення.

Хобі: Подорожі, гра на гітарі, актор «Народного театру Березіль», подорожі, читання художньої і наукової літератури, автомобілі, робота на землі, та досліди в сфері рослинництва, живлення та захисту рослин.

Додаткова інформація:
Переможець шкільних олімпіад з екології, на обласному рівні (3 місце); Дворазовий переможець МАН, на обласному етапі (3 місце); Переможець заочного конкурсу наукових робіт, обласний етап (2 місце); В університеті, учасник багатьох конкурсів, та олімпіад, навчався відмінно. Продовжую самоосвіту, та паралельно вивчаю англійську.
Готовий до відряджень переїзду в інші регіони.

Схожі кандидати

Агроном
Київ, Вінниця , ще 2 міста

Директор с/г підприємства, агроном
50000 грн, Київ, Дніпро , ще 5 міст

Агроном
Тернопіль, Хмельницький , ще 2 міста

Агроном
20000 грн, Київ, Житомир , ще 4 міста

Агроном
Київ, Дніпро, Одеса

Агроном-аналітик, економіст з рослинництва
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: