Резюме від 28 січня 2024 Файл

Валентина

Продавець-консультант

Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Посада: Продавець - консультант (Деснянський р-н)

ПІБ. Микитчик Валентина Олександрівна, 18.01.1986 р.н.
Освіта:
В 2003 році закінчила Київський індустріальний технікум за спеціальністю «біржова діяльність» (стаціонар) та отримала диплом молодший спеціаліст.
В 2005 році вступила до Міжрегіональної Академії управлінням персоналом, отримала диплом бакалавра (заочної форми навчання) за напрямом «Економіка і підприємництво / Фінанси», по спеціалізації «Фінансовий менеджмент».
Досвід роботи:
З березня 2006 року по жовтень 2008 року працювала на посаді інженера (виконувала обовязки секретара експлуатаційного відділу, сумісно займалась документацією транспортного відділу звітності «шляхові листи до приїзду та після приїзду транспорту» ) в Іституті газу Національної Академії Наук України.
З березня 2009 року по вересень 2016– секретар навчальної частини в Відокремленому структурному підрозділі Київський індустріальний коледж Київського національного університету будівництва і архітектури.
Функціональні обов’язки:
• робота з документами (діловодство);
• прийом, обробка та сортування електронної кореспонденції;
• підготовка документів і матеріалів, необхідних для роботи керівника;
• програмне забезпечення Education ( призначене для створення бази даних анкет студентів вищих навчальних закладів разом з їх фотографіями, формування замовлень на виготовлення документів про освіту, додатків до диплому про вищу освіту, студентських квитків державного зразка, та передачі їх у вигляді пакетів заявок до центрального вузла збору даних в ІВС «Освіта» для подальшої обробки.

З квітня 2017 року по травень 2020 - менеджер з логістики в ФОП Транспортній компаніі Шевченко.
Функціональні обов’язки:
• бронювання клієнтів;
• консультування клієнтів;
• продаж квитків;
• оформлення страхового полюсу;
• обробка вхідної, вихідної кореспонденціі.

З вересня 2020 року по липень 2021 року - помічник вихователя в дошкільному навчальному закладі (ясла садок) 15 "Едельвейс".

З червня 2022 року по квітень 2023 року - продавець продовольчих товарів.

Комп’ютерні навички: користувач MS Office (Word, Excel), Team Viewer, Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, E-mail.
Знання мови – українська, англійська зі словником.
Ділові якості: відповідальність, пунктуальність, енергійність, комунікабельність, старанність, вмію працювати в команді.
Контакти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)., телеф. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: