Резюме від 29 січня 2024 Файл

Сергій

Директор філії

Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Вінниця, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Лахнеко Сергій Миколайович
Україна, 14005 м.Чернігів
51 рік, одружений,
Донька-студентка університету
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ОСВІТА

1990 – 1995 рр.Українська державна академія зв’язку ім.О.С.Попова
Факультет багатоканальний електрозв’язок
Спеціальність: інженер електрозв’язку, диплом з відзнакою(захист на англійській мові)
1998 - 2001 рр.Київський національний економічний університет
Факультет правознавство
Спеціальність: бакалавр права

ДОСВІД РОБОТИ

Лютий 2017 р.-травень 2023 р.

ЧФ АТ Укртелеком начальник технічної служби
Впровадження в дію проектів будівництва мереж FTTB, SWAP ADSL 2019-2023роки(модернізація мереж передачи даних з мідної на оптичну GPON), будівництво нових GPON -мереж по проекту Greenfield-2020,2021,2022, створення по всій території області оптичної мережі для надання послуг абонентам В2В, В2О. Впровадження проектів оптимізації обладнання та персоналу(в підпорядкуванні було 1256 фахівців технічного напрямку) для зменшення операційних витрат, інтеграції оптичних мереж Партнерів в структуру Укртелекому. Експлуатація всього спектру послуг, які надає АТ Укртелеком в Чернігівській області. Робота з Вендорами(Iskratel, Huawei, ZTE), великою кількістю підрядних організацій, проведення тендерів, укладання різноманітних угод. Підготовка, формування, корегування та контроль виконання річного бізнес-плану роботи ТС. Організація роботи та існування технічної служби в умовах військового стану в 2022-2023 роках, відновлення оптичної мережі і сучасних послуг в найкоротші терміни після звільнення території Чернігівської області. На сьогоднішній день Чернігівська філія обслуговує одну з найбільших волоконно-оптичних мереж( 3-я по кількості абонентів в Україні) та продовжує розвиток сучасних послуг.

вересень 2001 р. – лютий 2017 р.

ЗАТ Український мобільний зв’язок, ПрАТ МТС-Україна, Водафон-Україна.
Директор Чернігівської філії, начальник технічного центру.
Будівництво мереж 2G, 3G в Чернігівській області(співпраця з Вендорами Nokia, Huawei, ZTE), організація корпоративних мереж В2В абонентів, як радіорелейних так і оптичних, будівництво магістральних ВОЛЗ, керівництво продажами в Чернігівській філії, як прямими так і мережевими. На кінець 2016 року була побудована найкраща в Чернігівській області мережа стільникового зв’язку 3G з найбільшим покриттям та з найменшими експлуатаційними витратами на 1-цю структури мережі(Базова станція). Доля ринку складала 35,3%.
Представництво в окружному адміністративному суді по земельним питанням(8 виграних справ щодо надання земельних ділянок під будівництво веж стільникового зв’язку).
Встановлення та підтримання відносин, взаємодія з органами місцевого самоврядування, держустановами, контролюючими органами.
червень 1995 р. – вересень 2001 р.

Чернігівська філія ЗАТ "Утел"
Провідний експерт з продажу та маркетингу
Продаж послуг зв’язку PRI, BRI Розвиток першої В2В мережі цифрового телефонного зв’язку з автоматичним виходом на міжміський та міжнародний зв’язок.
Представництво в судах міста по стягненню заборгованості за послуги міжміського та міжнародного зв’язку з юридичних та фізичних осіб.

ДОДАТКОВА ОСВІТА

З 1995 р. По 2022 р близько 50-ти тренінгів по маркетингу, продажам, психології, управлінню персоналом, мережам(проектування, будівництво, експлуатація) GSM, DCS, 3G, FTTB, GPON і т.д.
2017 р. Стамбул – управляючий комплекс U2000 Huawei
2017 р. Київ – початковий курс по обладнанню 3G Huawei

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Навички користування ПК Досвідчений користувач пакету Windows.

Керування автотранспортомПосвідчення категорій В, С
Знання мов Українська, російська вільно
English – intermediate.

Особисті якості Відповідальний, командний гравець, завжди працюю на результат, досягаю цілей, соціально відповідальний, справедливий.

Хобі Гірські лижі, полювання, спорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: