Резюме від 9 лютого 2024 Файл

Інна

Технолог харчової промисловості

Вік:
29 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Чорна Інна Олегівна

Дата народження: 24.07.1994 р.
Місто проживання: Київ
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи

• Назва компанії: ТОВ ОВОСТАР
Посада: начальник зміни
Період роботи: березень 2017 - вересень 2017
Обов’язки:
- контроль за дотриманням технологій приготування харчових продуктів
- прийом та проведення лабораторних досліджень вхідної сировини
- відбір проб для лабораторних досліджень готової продукції перед відправленням
- контроль та дотримання правил гігієни на виробництві згідно системи HACCP

• Назва компанії: ТОВ СЛОБОДА КО
Посада: інженер з охорони праці, пожежної безпеки та екології
Період роботи: вересень 2017 - травень 2018
Обов’язки:
- взаємодія з державними органами з питань екології, охорони праці та пожежної безпеки
- контроль та ведення обліку екологічних та біологічних параметрів довкілля
- здійснення внутрішнього контролю за дотриманням підприємства екологічного законодавства
- проведення інструктажів з охорони праці та пожежної безпеки

• Назва компанії: ТОВ АРТБЕРРІ
Посада: обліковець виробничого підрозділу
Період роботи: червень 2018 - травень 2022
Обов’язки:
- ведення обліку виробничих процесів та виконаних робіт
- відбір проб для лабораторних досліджень та моніторинг стану полів (ділянок)
- напрацювання пропозицій ефективності роботи польових працівників

Освіта
• Навчальний заклад: Національний університет "Києво-Могилянська академія"
Ступінь: бакалавр
Назва спеціальності: екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування
Період навчання: вересень 2011 - червень 2015
• Навчальний заклад: Національний університет харчових технологій
Ступінь: магістр
Назва спеціальності: технології приготування, консервування та переробки плодів та овочів
Період навчання: вересень 2015 - лютий 2017

Вміння та навики
• Англійська мова на рівні Pre-Intemediate
• Комп'ютерні навички: Word, PDF, Excel, 1C, CRM, M.E.Doc, Canva та інші

Додаткова інформація

• Особисті якості:
- пунктуальність
- комунікабельність
- швидке реагування на поставлені задачі
- відповідальність
• Водійські права - категорії B

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: