Резюме від 31 січня 2024 PRO

Олена

Банківський працівник, економіст, фінансовий консультант, офіс-менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кредитний менеджер

з 10.2018 по 08.2023 (4 роки 10 місяців)
Акціонерне товариство "АКЦЕНТ-БАНК", Дніпро (Фінанси, банки, страхування)

Надання інформації про продукти та послуги Банку існуючим та потенційним клієнтам; Повна ідентифікація клієнта; Консультація клієнтів з питань кредитування; Оформлення кредитних договорів; Оформлення та видача кредитних карт( MasterCard, VISA);залучення клієнтів до банківського додатку. Оформлення страхових продуктів. Видача споживчих кредитів; Розрахунок суми кредиту та розміру щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості, перевірка наявності необхідних документів; Відкриття та обслуговування поточних рахунків; Робота з картковими рахунками; Просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань; Активне залучення нових кієнтів та розширення клієнтської бази; Вирішення проблемних ситуацій.

Кредитний інспектор

з 03.2013 по 07.2014 (1 рік 4 місяці)
АТ"Дельта Банк", Дніпро (Фінанси, банки, страхування)

Консультація клієнтів з питань кредитування; Оформлення кредитних договорів;Надання інформації про продукти та послуги Банку існуючим та потенційним клієнтам; Повна ідентифікація клієнта;Розрахунок суми кредиту та розміру щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості, перевірка наявності необхідних документів; Перевірка, підготовка та збір документів для оформлення кредитів; фінансові консультації клієнтів та допомога в отриманні кредитів; формування заявок на отримання кредиту, ведення звітності та документації.

15.04.2014 була переведена на посаду фахівця Дніпровського відділення№3.
Оформлення та видача особистих, миттєвих, кредитних, зарплатних, пенсійних, студентських, соціальних карт ( MasterCard, VISA);
Укладання договорів, повязаних iз залученням коштiв на депозити; Оформлення страхових продуктів: страхування нерухомості, особисте страхування; Видача споживчих кредитів; Розрахунок суми кредиту та розміру щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості, перевірка наявності необхідних документів; Відкриття та обслуговування поточних рахунків; Робота з картковими рахунками;Активне залучення нових кієнтів та розширення клієнтської бази; Вирішення проблемних ситуацій, які виникають на відділені; Виконання всіх доручень ГО.

Освіта

Національний аерокосмічний університет ім. М.Є.Жуковського "Харківський авіаційний інститут"

"Фінанси,банківська справа та страхування", Харків
Вища, з 2016 по 2019 (3 роки)

2016-закінчила Національний аерокосмічний університет ім. М.Є.Жуковського "Харківський авіаційний інститут" та здобула кваліфікацію "бакалавр з фінансів і кредиту"
2019-закінчила Національний аерокосмічний університет ім. М.Є.Жуковського "Харківський авіаційний інститут" здобула кваліфікацію:ступінь віщої освіти "Магістр"

Знання і навички

Висока працездатність Комунікабельність Здатність до навчання Відповідальність Привітність Енергійність Пунктуальність Стресостійкість Надійність Чесність Бажання вчитися і розвиватися

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: