Резюме від 5 березня 2024

Олександр

Літературний консультант, агент, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник підприємства

з 10.2015 по нині (8 років 6 місяців)
ГО "Літературна студія "Бистрінь" ім. Нестора Чира, Надвірна (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Голова правління та керівник. Проводжу літературні засідання, заходи, фестивалі, презентації, займаюся виданням, корегуванням та редагуванням текстів, а також книг.

Письменник

з 12.2014 по нині (9 років 4 місяці)
Національна спілка письменників України, Івано-Франківськ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Я є професійним письменником, членом Національної спілки письменників України, а також головою правління та керівником Г0 "Літературна студія "Бистрінь" ім. Нестора Чира" з багаторічним досвідом, автор двох особистих книг та кількох спільних. Працював в журналістиці понад 6 років. Тепер на фрілансі, зокрема як літературний консультант та літературний агент. Маю досвід написання сценаріїв для заходів, а також до відео. Живу тим, що пишу. Це для мене більше ніж покликання.

Також я місіонер, блогер, відеомонтажер, креатор, ведучий та організатор креативних заходів, аніматор на дитячих та підліткових дитячих християнських таборах, генератор ідей, людина-креатив ітд .

•Як літературний консультант проконсультую і допоможу з написанням книжки, або просто віршів чи прози.
Як літературний агент проконсультую щодо видання книги, організую та проведу її презентацію в різних місцях України, а також просуватиму її в соцмережах.

Знання і навички

Стипендіат Президентської стипендії Професіоналізм Відповідальність Креативність Створення креативів Цілеспрямованість Уважність Лідерство Швидкий набір тексту

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати