Резюме від 2 лютого 2024 Файл

Юлія

Інженер з охорони праці

Місто:
Брусилів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р Е З Ю М Е

Котенок Юлія Миколаївна, 1979 р.н.
Прож : Україна, Київ-04215
вул. Косенка,81 п/б
Моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи за фахом

07.2019 – 10.2022 ТОВ «Будівельно монтажне управління 7» (сфера будівництва)
Інженер з охорони праці (за суміщенням інспектор ВК, юрисконсульт )
Охорона праці: Розробка Положень, посадових інструкцій з охорони праці. Оформлення наказів з охорони праці в офісному та складському приміщеннях. Створення, формування теки з усією необхідною документацією на кожен об'єкт будівництва (накази, інструкції, журнали). Навчання співробітників, контроль за термінами навчання. Ведення контролю за своєчасними проходженнями медичного огляду співробітників товариства. Ведення журналів з охорони праці, пожежної безпеки, журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці. Підготовка офісу, складу та всієї необхідної документації до перевірок контролюючими органами за дотримання охорони праці на підприємстві та пожежної безпеки. Проведення контролю на об’єктах будівництва за дотриманням норм охорони праці та робітниками товариства. Щорічне укладання договорів із страхування співробітників товариства від нещасних випадків. Купівля, перевірка і ведення обліку вогнегасників. Наочна агітація з охорони праці в товаристві. Вела контроль за виконанням робіт по атестації робочих місць за умовами праці в товаристві та приймала участь в роботі комісій в проведенні атестації робочих місць на відповідність їх вимогам нормативних актів про охорону праці.
Кадрова діяльність: Розробка Положень, посадових інструкцій по кадрах; формування і ведення особистих справ, внесення змін, пов'язані з трудовою діяльністю (особиста справа, особиста картка співробітників, угода про не розголошування комерційної таємниці, згода на збір та обробку персональних даних). Заповнення трудових книжок, підрахунок трудового стажу, ведення журналу руху трудових книжок. Підготовка та видача довідок з місця роботи працівників. Оформлення наказів по кадровій і основній діяльності. Складання штатного розпису, тарифікаційного списку, табелю обліку робочого часу. Прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до трудового законодавства, адаптація персоналу. Ведення обліку відпусток працівників, облік лікарняних листів, складання та відправка щорічного звіту до центру зайнятості. Підбір та надання керівництву резюме кандидатів в співробітники. Укладання трудових угод та щомісячне ведення актів виконаних робіт.
Юрисконсульт: Розробляла проекти та брала участь у роботі з оформлення господарських договорів ( в тому числі міжнародних договорів, надавала висновки про їх юридичну спроможність. Оформляла і подавала на державну реєстрацію зміни до статутних документів підприємства. Складала вимоги, претензії та позовні заяви. Готувала обґрунтовані відповіді на претензії, вимоги, позовні заяви. Брала участь в судових засіданнях по захисту інтересів підприємства у суді. Надавала висновки про відповідність чинному законодавству проектів наказів, положень, розпоряджень та інших документів. Проводила консультації працівників підприємства з питань чинного законодавства. Вела довідково-інформаційну роботу із законодавства і нормативних актів із застосуванням технічних засобів. Сприяла оформленню документів та актів майново-правового характеру.

02.2021 – 05.2022 ТОВ «АПБ ТОПАЗ» (сфера – виконання сантехнічних та монтажних робіт – за сумісництвом Інженер з охорони праці

Організовувала і координувала роботу з охорони праці на об’єктах будівництва, здійснювала контроль за дотриманням законодавчих і нормативних правових актів по охороні праці, проведення профілактичної роботи з попередження виробничого травматизму, професійних і виробничо-обумовлених захворювань, заходів щодо створення здорових і безпечних умов праці на підприємстві, за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій за умовами праці. Брала участь у розслідувані нещасного випадку та розробляла заходи для подальшого запобіганню таким випадкам.

09.2014 – 06.2015 ТОВ «Група компаній «Агенція спеціалізованих послуг» (сфера – клінінгу) юрист

10.2011-01.2011ДП «Київський деревообробний завод» МО України юрисконсульт

06.2010 -01.2011 ТОВ « ЮКОН –БУД» (сфера-будівництво)
керівник юридичної сдужби

08.2010 – 02.2011 ДП «Київське обласне дорожнє управління»
провідний юрисконсульт.

02.2009-06.2010ВАТ «Київспецтранс» начальник відділу безпеки руху

12.2005- 09.2008 ВАТ „Укргідроенерго”(сфера – гідроенергетика, буд-тво)
Юрисконсульт І кат.

10.2004- 12.2005 АЕК “Київенерго” (сфера – електроенергетика)
юрисконсульт.

11.2001 – 09.2004 АЕК “Київенерго” філіал «Завод Енергія»
10.1999 – 10.2001 ВАТ «Завод Енергія» юрисконсульт

09.1998-10.1999 ДКП «Завод Енергія» юрисконсульт

12.1997-09.1998З/О «Укоопзовнішторг» радник з юридичних питань

Освіта
1998-2000 Інститут туризму, економіки та права юридичний факультет - юрист
1997-1998 «Технікум готельного господарства» -юридичний факультет за фахом юрист-правознавець

Додаткова інформація

Знання: Чинне законодавство України (конституційне, господарське, цивільне, адміністративне, кримінальне, трудове), ЗУ «Про охорону праці», законодавчі і нормативно-правові акти по охороні праці. Windows, Word, Excel, Internet, 1С.7, 1С 8.3,

Отримання сертифікатів:
2019рік. «Огляд міжнародного стандарту в розрізі системи управління охороною праці»
2019 рік « ISO 45001:2018 Спеціаліст по Системі менеджменту охорони здоров’я і забезпечення безпеки праці
Знання мов: Українська- вільно, російська- вільно.
Особисті якості: відповідальність, чесність, уважність, організаторські здібності, орієнтованість на результат, творчий підхід, ініціативність, стресостійкість.
• Водійські права – категорії В.
• Маю двох дітей – 22роки та 10 років.

2024 р. Ю.М.Котенок

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: