Резюме від 18 квітня 2024 Файл

Наталія

Менеджер по работе с клиентами

Вік:
33 роки
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шатохіна Наталія Юріївна
Вік - 33 роки
Сімейний стан – заміжня, дитина 9 р.,дитина 1рік
Наявність: закордонного паспорту, авто,водійські права категорії "А", "В", "С".
Контактна інформація:
м.Житомир
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Професійні компетенції:
Володію організаторськими здібностями, високою працездатністю, умінням налагоджувати контакти, володію технологіями спілкування з клієнтами, методами переконання, просування і продажів, навичками планування і організації робочого часу, високим ступенем само мотивації.
Досвід роботи:
Березень 2021 АТ «УКРТЕЛЕКОМ» переведено на посаду : керівник відділу продажів та обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу.
2020-2021АТ «УКРТЕЛЕКОМ» керівник групи продажів та обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу.
Здійснювала керівництво групою (5-10 осіб ). Виконання доведених планів. Активний пошук потенційних клієнтів сегменту середнього бізнесу у регіоні, проведення переговорів та презентацій. Формування звітності. Забезпечення виконання планових показників доходів. Забезпечення виконання продажів послуг компанії. Підготовка бізнес-кейсів і комерційних пропозицій, укладання договорів, формування заявок підключення телекомунікаційних послуг; Управління спеціалістами групи для якісного обслуговування існуючих та нових клієнтів. Організація та контроль технологічного процесу продажу та формування звітності про виконану роботу. Формування регулярних звітів по результативності роботи працівників. Постановка цілей та завдань працівників з ціллу підвищення продуктивності роботи відділу.

2019-2020 АТ «УКРСИБАНК» головний економіст по роботі з клієнтами малого та середнього бізнесу.
Обслуговування поточного портфелю юридичних осіб. Залучення, консультування клієнтів та виконання планових показників відділення, ,продаж та обслуговування кредитів та депозитів, поточних, карткових та інших рахунків юридичних осіб,робота із зарплатними проектами,дотримання стандартів якості обслуговування клієнтів згідно з нормативними документами Банку.
2019 АТ «Альфа-Банк» менеджер із залучення клієнтів (юридичних осіб);
Залучення нових клієнтів (юридичних осіб ) на обслуговування та продаж супутніх продуктів банку. Проведення зустрічей та презентацій керівникам різних підприємств на предмет їх подальшого обслуговування в банку.
2018 АТ «ТАСКОМБАНК» менеджер по роботі з роздрібними клієнтами;
Відкривала дебетні рахунки для карток, оформлення депозитів, кредитування, надавала консультаційні послуги для клієнтів.
20017-2018 ТОВ "Нова Трейд Груп " менеджер. Вела документацію фірми, готувала комерційні пропозиції, листи, проводила ділові зустрічі, переговори з новими клієнтами.
2012-2014 ПАТ "Альфа Банк " менеджер обслуговування клієнтів : здійснювала обслуговування клієнтів - фізичних та юридичних осіб; надавала інформаційну підтримку клієнтів ;інформацію по всьому спектру банківських послуг;відповіді на електронні запити клієнтів, проводила телефонні переговори з клієнтами Банку щодо погашення кредитної заборгованості
2011-2012 ТОВ "УкрФінаси" керівник групи: здійснювала керівництво групою (20-30 осіб); контролювала і виконувала планові показники і КРІ операторів; організовувала роботу співробітників групи: контролювала графік роботи; оцінка якості роботи персоналу ( прослуховування розмов операторів ); працювала з портфелями заставних і беззаставних активів (комісія, факторинг); підвищувала ефективність роботи персоналу, здійснювала підбір персоналу.
2010-2011 ТОВ "УкрФінаси" оператор коллцентру : спілкувалась з клієнтами, які прострочили погашення заборгованості,інформувала, проводила переговори про сплату боргу; консультувала клієнтів з питань виникнення /погашення боргу; здійснювала розрахунок простроченої заборгованості, вирішувала конфліктні ситуації.
Освіта:
2006-2009 Технікум землевпорядкування ЖНАЕУ Спеціальність "Комерційна діяльність” молодший спеціаліст.
2009-2012 Житомирський державний технологічний університет " Менеджер зовнішньо економічної діяльності " бакалавр.
2012-2013 Житомирський національний агроекологічний університет " Менеджер -економіст" спеціаліст
Особистісні якості:комунікабельна, уважна, дисциплінована, наполеглива, відповідальна, орієнтована на результат, маю активну життєву позицію .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: