Резюме від 3 лютого 2024 Файл

Вікторія

Бариста, адміністратор

Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Колєчко Віктория Вікторовна
Дата народження: 15.12.1992
Адреса проживання: Київ, Западинська 3 б
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль: Знайти цікаву, прибуткову та гідну роботу зі злагодженим колективом, яка дозволить розвивати свої навички
Очікуваний рівень заробітньої платні: від 15 000 грн.
Професійна діяльність: працювала на ТБ інженером відеомонтажу, журналістом, режисером. За три роки професійної діяльності встигла навчитися писати короткі, чіткі та точні тексти, орієнтуючись на споживача. Маю досвід роботи з відеороликами та написанням під них підводок. З легкістю знаходжу спільну мову з людьми та готова до будь-якої конфліктної ситуації. Є досвід роботи адміністратором/бариста. За час роботи у сфері обслуговування навчилася приготуванню кавових напоїв відповідно до стандартів та вимог. З легкістю знаходжу спільну мову та вирішую конфліктні ситуації всередині колективу, шляхом виявлення проблеми та її подальшим усуненням. Набула навичок управління та мотивації персоналу відповідно до вимог закладу
Досвід роботи: 07.04.2015 – посада оператора відеозапису; 30.09.2015 – посада інженер відеомонтажу; 30.10.2017 – режисер ранкової програми; 10.01.2018 – адміністратор-бариста в кав'ярні «Fee de cafe»/«Франсуа», з 15.11.2019 — бариста «Rocket_coffe_point», з 2021 до моменту початку війни бариста в кав’ярні “Hot cup”, з серпня 2022 по вересень 2023, бариста в кав’ярні LATTE” (Кривий Ріг), з вересня 2023 по січеня 2024 бариста в кав’ярні “Hermes”
Освіта: 01 вересня 2010 р. – 27 червня 2014 р. – закінчення факультету «Філологія та журналістика (бакалавр); 01 вересня 2014 р. – 30 червня 2015 р. – закінчення факультету «Філологія та журналістика» за напрямком журналістика (спеціаліст)
Професійні навички: Досвідчений користувач ПК, працюю вільно у Word, Adobe Premier Pro, Adobe Photoshop (новачок), Sony Vegas Pro, Advego Plagiatus та ін. Працювала перекладачем та озвучувала телесеріали Китайського, Корейського та Японського контенту для Фан-саб груп Вконтакте. Володію гарною розмовною англійською мовою вивчаю корейську (новачок), проходила курси ораторського мистецтва, брала участь у вебінарах з саморозвитку та особистісного зростання. В кавовому напрямку почала розвиватися починаючи з нуля. Постійно розвиваюсь, намагаюсь навчатись новим методам приготування кави та альтернативи, цікавлюсьрозвитком кавової індустрії, нових методів обсмаження та різномніттям кавових зерен
Особисті якості: впевнена, стресостійка, цілеспрямована, витривала, винахідлива, чітко виконую вказівки, вмію вислуховувати раціональну критику і слідувати зауваженням. Швидко та якісно виконую поставлене завдання. Якщо потрібно підмінити, прикрити чи витягти з біди колегу чи начальника, то це про мене.
Додаткова інформація: не заміжня, дітей немає

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: