Резюме від 16 лютого 2024 Файл

Лідія

Няня

Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ничипоренко Лідія
няня - педагог

Дата народження: 13.10.1984 р.
Місто: Києв
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Режим роботи: повний робочий день, позмінна робота, плаваючий графік роботи

ПРО СЕБЕ

Маю більше восьми років досвіду роботи з дітьми різного віку від 6 місяців до 12 років. Працювала вихователем в дитячому садочку, займалась репетиторством - це раній розвиток та підготовка до школи. Також, працювала 3 роки з (дитиною з особливими освітніми потребами).

ОСВІТА

Промислово - економічний коледж Національного авіаційного університету.

Молодший спеціаліст (2001-2003) рік.

Спеціальність: економіст.

Київський університет імені Бориса Грінченка

Бакалавр (2018-2021) рік.

Спеціальність: початкова освіта

Професійна кваліфікація: вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти.

ДОСВІД РОБОТИ

З жовтня 2013 по вересень 2014 року працювала вихователем в спеціалізованому навчально виховному комплексі «Лісові дзвіночки з поглибленим вивченням англійської мови».

З жовтня 2014 року по грудень 2016 року працювала нянею з дівченкою 1,5 роки. Також, займалась з дитиною ранім розвитком, розвивання моторики та дикції.

В цей період, також займалась репетиторством з дітьми віком від 4,5 до 6 років, індивідуальною підготовкою до школи.

З березня 2016 по вересень 2018 року працювала нянею з хлопчиком 6 років. В мої обовязки входило забрати дитину зі школи, нагодувати, зробити уроки, прогулянка на вулиці або відвести і забрати з гуртка.

В цей період, також займалась репетиторством з дітьми віком від 4,5 до 6 років, індивідуальною підготовкою до школи.

З вересня 2018 по вересень 2021 року працювала няня - педагог з хлопчиком 8 років, який має особливі освітні потреби (аутизм). В мої обовязки входило забрати дитину зі школи, нагодувати, пояснити шкільні предмети які йому давалися важко та зробити домашне завдання.

В цей період, також займалась репетиторством з дітьми віком від 4,5 до 6 років, індивідуальною підготовкою до школи.

З жовтня 2022 року по сьогодення працюю репетитором з дітьми віком від 4,5 до 6 років, індивідуальною підготовкою до школи.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ

Наявність практичних навичок у вихованні дітей різного віку. Знання в області дитячої психології і педагогіки. Виправлення мовних порушень дітям з порушеннями мови. Володіння різними методиками.

ЗНАННЯ МОВ

Українська - Високий рівень (вільно),Російська - Високий рівень (вільно), Додатково: Українська мова - рідна, дуже добре її знаю. Російською володію добре, та останнім часом, рідко нею користуюся.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Знання комп'ютера, програм: Володіння комп'ютером на рівні вільного користувача. Робота з офісними програмами - MS Office – Word, Excel, PowerPoint, Publisher.

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: відповідальність; пунктуальність; креативність; комунікабельність; оптимізм; любов до дітей; виконавча дисципліна; об’єктивність; аналітичне мислення; ділове спілкування; легкість навчання новому. Люблю виконувати різні ручні роботи - працювати з папером, вишивати бісером, в'язати спицями. Люблю читати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: