Резюме від 6 лютого 2024 Файл

Катерина

Адміністратор

Місто:
Баштанка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Марчук Катерина

ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЯ
В 2011 році закінчила Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна педагогіка. Психологія.» та здобула кваліфікацію соціального педагога, психолога.
В 2021році отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації вихователів ЗДО,
В 2023 році за результатами чергової атестації, присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»
В 2024 отримала сертифікат, що підтверджує підвищення кваліфікації, щодо забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні (30 годин)
ДОСВІД
Працюючи в дошкільному закладі враховувала індивідуальні, психологічні і фізичні особливості дітей, Здійснювала особистісно-орієнтовний підхід до вихованців. В освітньому процесі впроваджувала інноваційні технології. Займалася самоосвітою для покращення своєї професійної діяльності. Під час роботи з дітьми надаю перевагу ігровим методам і прийомам ,що сприяють довільному опануванню дітьми необхідних знань, набуттю відповідних умінь та навичок. Користуюся повагою серед дітей, батьків та колег.

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: