Резюме від 8 лютого 2024 Файл

Раїса

Бухгалтер

Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р Е З Ю М Е
Ткаченко Раїса Василівна
Дата народження 09.02.19630 року
Контактний телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Інші дані: стать жіноча, одружена
E-Mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: Дві вищі
Сумський філіал Харківського сільськогосподарського інституту ім. Докучаєва (1985 рік закінчення, спеціальність бухгалтерський облік та аналіз господарської діяльності, присвоєна кваліфікація економіст по бухгалтерському обліку) Друга вища - Українська академія банківської справи Національного банку України (2004 рік закінчення, спеціальність « Банківська справа», кваліфікація - спеціаліст з банківської справи)
ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
З червня 2019 року по теперішній час головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку -робота в системі: нарахування заробітної плати, лікарняних, відпускних та інше, працюю з системами «Інтернет-Клієнт-банк» та « Приват 24 для бізнесу».веду облік робіт ,послуг, постачання матеріальних цінностей з обранізаціями та підприємствами. На підставі документів складаю м.о.№ 4 «Накопичувальна відомість за розрахунками з дебіторами», та № 6«Накопичувальна відомість за розрахунками з кредиторами», перевірка м.о № 1 та № 2.
З листопада 2018 року по червень 2019 року заступник головного бухгалтера, в.о головного бухгалтера бюджетної установи Сумський будівельний колледж-ведення бухгалтерського обліку, виконання кошторису колледжу,оперативний облік надходження грошових коштів по рахунках у казначействі, складання м.о №№ 2,3,4,6,8. Складання бюджетної, фінансової звітності колледжу.
З вересня 2018 року по листопад 2018 року бухгалтер відділу бухгалтерського обліку Сумського будівельного колледжу ведення ділянки роботи по оприбуткуванню, введення в експлуатацію, списання основних засобів, МНА, запасів, нарахування зносу, проведення та оформлення інвентаризації, складання м.о № 9,10,13.
З травня 2016 року по вересень 2018 року головний спеціаліст відділу забезпечення здіснення пасивих та касових операцій філії-Сумське обласне управління АТ Ощадбанк»-згідно посадових- укладання договорів ,дод.договорів до Договорів з приймання платежів,прийнятих від населення та субєктів господарювання на користь підприємств, установ,організацій, укладених на рівні регіонального управління. Контроль за виконанням регламентних робіт у підпорядкованих ТВБВ із своєчасної автоматизованої обробки приймання платежів в системі СБОН+. Здійснення ідентифікації,верифікації та вивчення клієнтів відповідно до вимог чинного законодавства україни та внутрішніх документів банку. Здійснення контролю за дотриманням тарифів банківських послуг.
З листопада 2015 року звільнена з посади в звязку з реорганізацією установи та перебувала на обліку в Центрі зайнятості та працевлаштування.
З лютого 2006 року по листопад 2015 року –провідний економіст сектору кошторисного процессу відділу організації бухгалтерського обліку Управління Національного банку України в Сумській області.-оформлення матеріалів для видачі працівникам управління споживчого кредиту та кредитів на придбання(будівництво) житла .Фінансовий контроль на всіх етапах роботи з договорами. Виконання функцій відповідального виконавця на технологічних робочих місцях СМL FO “ Управління кредитами, які видані працівникам Національного банку України» та СМSFO “ Управління забезпечення за кредитами працівників» в продуктивній системі САП ERP PO2.
Забезпечення правильності та своєчасності нарахування та сплати податків і зборів, складання та подання податкової звітності до органів податкової служби в установлені законодавством терміни відповідно до податкового законодавства України. Складання та подання податкової звітності до органів податкової служби в електронній систкмі “ М.Е.doc”.
Планування, коригування витрат Управління за статтями кошторису поточних доходів і витрат.
Розрахунок тарифів на банківські продукти, послуги Управління в межах повноважень.
Розроблення технологічних карток
Готувала:
Розпорядження з фінансових питань;
Відповіді на листи,які надходили до управління Національного банку України в межах своїх повноважень
Звіт ”Капітальні інвестиції вибуття й амортизація активів (ф.2-інвестиції)”;
Звіти та розпорядження щодо нарахування податків і зборів у порядку і на умовах, які визначені Законами України про оподаткування.;
Повідомлення про об’єкти оподаткування (форма № 20-ОП);
Звіт про Дебіторську та кредиторську заборгованість (ф.1-Б);
Звіт про зайнятість та працевлаштування інвалідів (ф.10-П);

З жовтня 1998 по грудень 2004 року-економість 1 категорії фінансово-кадрового забезпечення Управління Національного банку України в Сумській області.

З червня 1994 по липень 1995 року- економість 1 категорії відділу організації бухгалтерського обліку Управління Національного банку України в Сумській області.

З вересня 1993 року по січень 1994 року- економіст II категорії сектору фінансів,економічного аналізу і статистики відділу організації бухгалтерського обліку, міжбанківських розрахунків касового виконання Держбюджету Управління Національного банку України в Сумській області.

З травня 1988 по серпень 1993 року-бухгалтер Управління бухгалтерського обліку, звітності і контролю СМНПО ім.. Фрунзе.
З травня 1985 по лютий 1986 року- бухгалтер Тернавського цукрокомбінату.

Додаткова інформація
Особисті якості: уважність, відповідальність, комунікабельність, акуратність, впевненість у власних силах, висока стресостійкість. Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Бухгалтер
Суми

Головний бухгалтер
Суми

Бухгалтер
15000 грн, Суми

Бухгалтер
Суми

Бухгалтер, оператор 1С
10000 грн, Суми, Лебедин, Дистанційно

Оператор 1С, помощник бухгалтера
8000 грн, Суми

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: