Резюме від 24 березня 2024 Файл

Марина

Менеджер з закупівель

Вік:
38 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

м. Чернігів
моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бовда Марина Михайлівна

Довідка про себе: 18.01.1986 р/н (38 років)
Сімейний стан: заміжня, дочка (13 років)

Риси характеру: відповідальність та відданість, комунікабельність,
врівноваженість, аналітичне мислення, планую свою роботу і чітко в строки її виконую, організаторські здібності. Відкрита для нових знань. Водійські права категорії В.

Освіта: 2003-2007 рр. Чернігівский державний педагогічний університет ім. Т. Г. Шевченко
Спеціальність: вчитель математики і економіки
2008-2010 рр. Чернігівський державний технологічний університет
Спеціальність: фінанси

Робота:
З грудня 2023р. – керівник відділу планування та обліку Служби розвитку у ТОВ «Бета-Агро-інвест» агрохолдингу BIG Harvest Group.
Обов‘язки:
• складення Бізнес-Плану для виробничих дільниць, приймання участі в управлінні витратами грошових коштів за проектами (створення документу «Замовлення постачальнику» та «Заявку на витати грошових коштів» в 1С УСГП), контроль своєчасного виконання заходів, пов’язаних з функціонування відділу і запланованих в БП, укладення договорів з постачальниками й контролю їх виконання, оформлення документації на відпуск матеріалів, закупка всіх видів техніки та обладнання вартістю більше 150 тис.грн. з проведенням тендеру, оформлення щомісячної звітності по факту-плану виконаних робіт, закуплених ТЗ та опрацьованих проектів.

З березня 2023р. по грудень 2023р. – офіс-менеджер + помічник бухгалтера у ТОВ «Бета-Агро-інвест» агрохолдингу BIG Harvest Group.
Обов‘язки:
- організація роботи з вх. та вих. кореспонденцією; організація роботи з наказами, розпорядженнями; оформлення доручень, відряджень в 1С; заведення контрагентів/договорів в 1С, облік руху господарських договорів; оформлення первинної документації бух.обліку; закупівля необхідних товарів для офісу і т.д.:).
- Підготовка пакету документів та заведення заяв до M.E.DOC для розблокування Податкових накладних, формування щомісячних звітів у M.E.DOC, формування Актів звірок, внесення первинної документації бух.обліку.

З травня 2008р. по березень 2023р. – головний економіст відділу претензійної роботи в АТ «СЕНС БАНК».
Обов‘язки:
- прийом, обробка та підготовка офіційних письмових відповідей на звернення від фізичних/ юридичних осіб, запитів державних органів (НБУ, нотаріуси);
- підготовка усіх видів Довідок на запит клієнта (розрахунки заборгованості, про рух коштів, страхові, для податкової і тд.);
- проведення аналітики діючих процесів у роботі відділу, підготовка внутрішньої звітності, участь у розробці внутрішніх регламентів та процедур.

Курси: Бухгалтерський облік.

Знання мов: Українська, російська – досконало, англійська – рівень А-2.

Ріве Володіння ПК : Windows, MS WORD, MS EXCEL, MS ACCESS, 1С, електронна пошта.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: