Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Наталія

Психолог, соціальний педагог, працівник, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Пирятин
Готовий працювати:
Київ, Полтава, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Психолог, соціальний працівник

з 10.2021 по 02.2024 (2 роки 4 місяці)
БФ "Слов'янське серце" та Міжнародна організація "Seve the Children", Полтава (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Підвищення батьківського потенціалу, профілактика домашнього насилля, соціально -психологічна допомога дітям та їх батькам, задоволення базових потреб дитини . Створення позитивної атмосфери в родині, де є дитина з інвалідністю.

Спеціаліст Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини

з 01.2021 по 09.2021 (8 місяців)
Пирятинська міська рада, Пирятин (Державні організації)

Проведення загальноміських заходів. Створення міської Молодіжної ради. Участь у роботі молодіжних центрів Полтавської області (заходи культурно-масові та військово-патріотичні).

Методист та психолог відділу освіти, молоді та спорту;

з 10.2017 по 12.2020 (3 роки 2 місяці)
Пирятинська міська рада, Пирятин (Державні організації)

Психологічне забезпечення освітнього процесу, психологічний супровід , діагностика та аналіз динаміки психічного розвитку учасників освітнього процесу. Надання методичних рекомендацій щодо проведення уроків та захисту учнівських наукових робіт при Малій академії наук.

Педагог-організатор (з виконанням обов’язків заступника директора ліцею з виховної роботи)

з 09.1992 по 09.2017 (25 років)
Пирятинський ліцей, Пирятин (Освіта, наука)

Створення освітньо-культурного середовища в навчальному закладі. Участь у проведенні міських заходів просто неба. Маю 25 років педагогічного стажу, вищу кваліфікаційну категорію, грамоти та подяки від районного відділу та обласного Департаменту освіти.

Культорганізатор

з 08.1990 по 09.1992 (2 роки 1 місяць)
Будинок дитячої та юнацької творчості., Пирятин (Освіта, наука)

Проведення масових заходів та інших форм організації дозвілля дітей та молоді. Складання сценаріїв та ігрових програм, участь у складанні кошторису та видатків для проведення заходів. Створення особистих творчих портфоліо, випуск 2 збірок друкованих сценаріїв. Проведення загальноміських Випускних вечорів просто неба протягом багатьох років років. Маю подяки та грамоти відділу освіти міськради

Освіта

НДУ імені М.Гоголя

Соціальний педагог, практичний психолог, Ніжин
Вища, з 2006 по 2012 (6 років)

Фахівець з надання психологічної допомоги, підтримки та соціального супроводу

Кременчуцьке педучилище ім.М.С.Макаренка

Дошкільна освіта, вихователь, Кременчук
Середня спеціальна, з 1988 по 1990 (2 роки)

Виховання та навчання дітей дошкільного віку

Знання і навички

Неконфліктність Емпатичність Тактовність Стресостійкість Доброзичливість Психодіагностика Комунікабельність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Пройшла навчання
за програмами тренінгів : " Психосоціальна підтримка та перша психологічна допомога", "Кейс-менеджмент- Соціальний супровід ";
"Соціальний супровід в рамках гуманітарного реагування; " Захист дітей у надзвичайних ситуаціях; "Мінімальні стандарти гуманітарної допомоги для захисту дитини"; " Основи Сейфгардінгу "(сертифікати Міжнародної організації Save the Children);
участь у тренінгу " Як забезпечити якісні соціально-психологічні послуги у громаді?" (сертифікат Пирятинської міськради).
Мене зацікавила вакансія розміщена у соціальних мережах вашої організації. Маю можливість запропонувати свою кандидатуру на посаду ментора. Вважаю, що я відповідаю повністю критеріям та вимогам прописаним у даному повідомленні. Я маю вищу освіту практичного психолога. Ключовим для мене є любов до дитини, людини, щира зацікавленість у допомозі та наданні порад бенефіціарам. Також хочу взяти від вашої організації нові знання для подальшого особистого розвитку, адже нові знання це нові можливості!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: