Резюме від 12 лютого 2024 Файл

Ірина

Психолог

Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Багменко (Шкурат) Ірина Миколаївна
Число, місяць, рік народження: 29 травня 1989 року.
Сімейний стан: незаміжня (син 2014 року народження)
Місце проживання: м. Київ, вул. Княжий Затон 4/256
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Знання мов: українська, англійська
Освіта: 2007-2011 отримала ступінь бакалавра в ЛНУ імені Тараса Шевченка Інституту педагогіки і психології (спеціальність «Дошкільна освіта»); 2011-2012 закінчила магістратуру ЛНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Дошкільна освіта» та здобула кваліфікацію магістра з дошкільної освіти, викладача педагогіки та методики дошкільної освіти, організатора дошкільної освіти.
1.09.2022 – здобувачка другого (магістерського) рівня спеціальності 231 Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».
Додаткова освіта: закінчила курси «сучасна хореографія»
Практичні навички: володію методиками викладання української мови, російської мови, математики, природознавства, образотворчого мистецтва та ручної праці, фізичного та валеологічного виховання дошкільників, технології колективної праці дітей; маю навички у розробці методик та технологій з розвитку психологічних процесів, педагогічного виховання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку; у розробці робочих програм спецкурсів, спецсемінарів, спецпрактикумів для студентів ВН3; викладання дисципліни «Основи педагогічної майстерності» для студентів 2-го курсу ЛНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Вчитель початкових класів»; ведучої та організатора шкільних заходів; хореографа сучасних танців; володію практиками та методиками сучасної артерапії для дітей та дорослих: діагностика та корекція емоційного стану, страхів/фобіїв, самооцінки тощо.
Комп'ютерні навички: Word, Excel, Power Point, Internet.
Досвід роботи: Благодійний фонд «Підліток» м. Луганськ
2009-2011 – практика в ДНЗ №5 м. Луганськ
2012-2014 – практичний психолог та вихователь початкової школи-гімназії «Дитяча академія» м. Луганськ
2012-2014 – хореограф центра розвитку дитини «СімʼЯ» м. Луганськ
2015-2023 – авторка програми «ЛідерУмені» онлайн/офлайн формату в області дитячої та сімейної психології та арттерапії.
2021-2022 – практичний психолог приватної школи «Мілаша-School»
с. Чубинське Бориспільського району Київської області
2022-2023 – волонтер благодійної організації «Карітас»; психолог приватної школи «TR-SCHOOL» місто Київ.
Instagram – @irinabagmenko #психологбагменко
YouTube https://www.youtube.com/@irinabagmenko
Публікації: ряд статей у збірнику наукових праць студентів; Віснику ЛНУ імені Тараса Шевченка; збірнику «Традиції, задачі і перспективи розвитку дошкільної освіти»;Інтернет-журналі «Планета детства»; методична розробка для учнів молодшого шкільного віку в журналі «Позакласний час». Розробила електронну гру для дітей дошкільного віку «Відгадаймо» разом з доцентом педагогічних наук Сазонова А.В.
Нагорода, грамоти, свідоцтва та інше: Студентські педагогічні читання: присвячені 90-річчю з дня народження В.О. Сухомлинського (2008 рік); присвячені 70-річчю А.М. Богуш (2009 рік); міжнародна науково-практична конференція «Традиції, завдання і перспективи розвитку дошкільної освіти» (2011 рік). Грамоти: за активну участь у Педагогічних читаннях - 2008, присвячених 120-річчю від дня народження А.С.Макаренка; за участь в обласному конкурсі памʼяті Ю. Єненка «Борітеся - поборете» (2008 рік); за зайняте 2-ге місце у I турі олімпіади з дошкільного виховання (2010 рік); за кращу доповідь на днях науки - 2010; за участь у конкурсі «Перші кроки до майстерності» (2011 рік) та подяку за вагомі досягнення в науково-дослідній роботі (2009 рік).
Свідоцтво: учасника університетського конкурсу студентських наукових робіт (2010 рік).
Сертифікат: учасника курсу (3 години) «Емоційне вигорання: прояви та подолання» проведений IsraAID; учасника циклів вебінарів «Освіта у воєнний та пісоявоєнний час» (9 годин) 14.03.2023-16.05.2023 Education USA; учасника I Всеукраїнської науково-практичної конференції «Стратегії наукового пошуку в соціальній роботі, соціальній педагогіці та соціальній освіті: поліфункціональність ідей» 4-5 травня 2023 року; учасника Всеукраїнської наукової конференції здлбувачів вищої освіти та молодих вчених «Теоретичні та прикладні аспекти діяльності фахівців соціономічної сфери в умовах сучасності» 6 год., кількість кредитів ЄКТС – 0,2.; про підвищення кваліфікації за видом тренінгу (офлайн) на тему «Персоналізація. Розвиток сильних в учнів» (тривалість 3 години / 0,1 кредитів ЄКТС).
Особисті якості: відповідальна, цілеспрямована, творча, дисциплінована, пунктуальна, комунікабельна, активна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: