Резюме від 17 квітня 2024

Андрій

Media buyer (SMM)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Контент-менеджер, детейлер

з 11.2021 по 11.2023 (2 роки)
ДімАвто, Чернівці (Автобізнес та автосервіс)

Керівник інтернет-магазину, контент менеджер, відеомейкер

з 09.2020 по 03.2021 (6 місяців)
Магазин Memas shop, Дистанційно (Роздрібна торгівля)

Освіта

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Маркетинг
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Знання і навички

OpenCart WordPress VN Video Editor CapCut Adobe Photoshop Пунктуальність Уміння аналізувати MS Excel Facebook Ads Manager JavaScript CSS HTML MySQL SQL GitHub Node.js Docker Adobe Lightroom Ведення соціальних мереж Комунікабельність

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Я відданий та ефективний працівник з високим рівнем відповідальності та вмінням досягати результатів. Маю відмінні комунікативні навички та здатність працювати в команді. Моє креативне мислення допомагає знаходити нестандартні рішення для проблем. Я організований та вмію ефективно керувати часом, що дозволяє мені досягати поставлених цілей. Маю аналітичний підхід до розв'язання завдань та здатність швидко приймати рішення. Моє стремління до постійного саморозвитку та вдосконалення навичок дозволяє мені постійно покращувати свою професійну діяльність. Завжди уважний до деталей та дбаю про якість виконаної роботи. Я вмію адаптуватися до змін та ефективно працювати в стресових ситуаціях. Моє бажання досягати високих результатів та мотивувати інших до спільних цілей робить мене цінним членом будь-якої команди.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: