Резюме від 26 лютого 2024 Файл

Виктория

Менеджер з персоналу

Вік:
38 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Я, Ворвуль (Разводова) Вікторія Олександрівна, народилася 13 лютого 1986 року у м. Первомайський Харківської області. У 2003 році закінчила Первомайську середню загальноосвітню школу № 6 зі срібною медаллю та вступила до Української інженерно-педагогічної академії у місті Харків. У 2008 році закінчила цей навчальний заклад за спеціальністю «Економіка підприємства, маркетинг та менеджмент», отримала диплом магістра з відзнакою.
З 30.10.2008 року працювала у супермаркеті «Варус» (ТОВ «Омега») оператором із введення даних (оприбуткування товарів, оформлення повернень, списання товарів, заведення нових позицій у базу, ведення облікової документації).
З 15.10.2009 року працювала у ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» оператором ЕОМ групи листів та телефонних продажів (робота з базою клієнтів, проведення рекламних акцій, оформлення замовлень, активні продажі).
З 01.02.2011 року в ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду менеджера супроводу, відділ оптового продажу (робота з базою клієнтів, оформлення замовлень, повернень, ведення електронного документообігу в системі 1С).
З 11.03.2013 року в ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду менеджера з асортименту магазинів (робота з постачальниками, підбір асортименту для роздрібної мережі магазинів, підбір новинок до бази, ціноутворення, формування планограм).
З 21.07.2014 року в ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду спеціаліста з товарного напрямку (робота з постачальниками товарів, формування товарного каталогу – підбір асортименту на підставі сезонності та попиту на певні групи товарів, заведення нових позицій, ціноутворення).
З 10.05.2018 року в ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду спеціаліста-аналітика дитячої літератури (робота зі статистиками для визначення структури та обсягів продажу; відстеження найпопулярніших товарних позицій та сезонних коливань у продажах; прогнозування кількості для закупівлі, попиту, складання плану продажу та закупівель, контроль відхилень від планових показників).
З 09.08.2018 року у ДП з ІІ «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» переведено на посаду менеджера з маркетингу роздрібної мережі магазинів (участь у створенні плану залучення нових покупців - членів Клубу; розробка заходів, розрахунок вартості (ТБЗ), затвердження фінансування, технічне забезпечення акції; моніторинг результатів маркетингового заходу; створення плану контактів для роздрібної мережі; створення та розрахунок маркетингового плану мережі: розробка заходів для збільшення частоти покупок, середнього чека, активності магазинних клієнтів; розробка та затвердження локальних маркетингових заходів; участь у створенні рекламних матеріалів для магазинів; організація постачання мережі рекламними матеріалами; організація мерчендайзингу у магазинах мережі: створення планограм, інструкцій для співробітників, контроль виконання інструкцій та планограм).
З 01.10.2020 року в ТОВ «VLADI» менеджер з продажу (прийом замовлень, оформлення в системі, прийом та оформлення індивідуальних замовлень покупців, документальний супровід відвантажень, робота з дебіторською заборгованістю, експортні відвантаження, оформлення документів для експортиних відвантажень).
Впевнений користувач ПК (Exсel, Word, 1С); знання оргтехніки.
Вільне володіння українською мовою на високому рівні, англійська зі словником.
Наявність закордонного паспорта.
Не заміжня, двоє дітей (8 і 10 років).
Хобі – малювання, спорт.
Особисті якості: комунікабельність, стійкість до стресів, швидка навченість, цілеспрямованість, самостійність, уважність, старанність, відповідальність, аналітичний склад розуму.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: