Резюме від 18 лютого 2024 Файл

Артур

Регіональний керуючий

Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Яценко Артур Вікторович
Відомості про себе

Дата народження: 07.08.1973 р.

Місце проживання: г. Київ .

Сімейний стан: неодружений.

Контактна інформація: моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ( телеграм)
e-mail: usamo1930@gmail,com

Мета: керуючий маркету, заступник керуючого в маркеті, керівник відділу, регіональний менеджер, зав. складом.
Досвід роботи
12.05.2023 р. – заступник керуючого магазину Фора-відкриття та закриття касових змін, зібрання інкасації в ЦК, відкриття та за закриття магазину, проведення щоденного стендапу з командою-постановка завдання на робочу зміну, підвищення мотивації , проведення щоденних переобліків, приймання товару від постачальників та РЦ, контроль термінів придатності в торговому залі, повернення тари, проведення в торговому залі щотижневих акцій – акційні торці та додаткові місця, перевірка цінників в торговому залі, проведення прибуткових накладних та складання реєстрів, підвищення показників товарообігу, CSAT,NFS, заміна в вихідні дні керуючого магазину.

19.08.2022 р.- 05.05.2023 р. - заступник керуючого в магазині мережі – Конфіскат - забеспечення виконання планових показників, відкриття та закриття магазину, проведення зібраннь , постановка завдань колективу та контроль за виконанням завдань, організація прийому товару, проведення інвентаризацій та акцій, контроль за касовою дисципліною, інкасація, виконання поточних завдань операційного та регіонального директорів, виконання функціоналу керуючого , коли вона відсутня в магазині, відкриття нових магазинів мережі Конфіскат.

24.08.2021 р.-18.08.2022 р.- завідувач секцією лако-фарбової продукції відділу Декор «Єпіцентр-К» -замовлення продукції, керування промоутерами та продавцями, повернення товарів, інвентаризації, проведення акцій, керування відділом під час чергування,звітність керівництву про показники секції та відділу на зібраннях.

18.05.2021р.-18.08.2021 р.- спеціаліст по управлінню товарних запасів – ТОВ Омега ( гіпермаркет Варус )- інвентаризації,cписання браку.

24.02.2021 р.- 19.04.2021 р. товарознавець гіпермаркету Novus, замовлення товарів ( хліб, торти, мясо, риба, бакалея, солодка та мін. вода, алкоголь , переміщення та возврат товарів.

24.12.2020 р. –21.02.2021 р. керівник відділу свіжих товарів ( молочка,овочі та фрукти, заморозка ) в маркеті - ПІІ BILLA- замовлення товару, списання та повернення товарів, інвентаризація , кадрові питання,проведення акцій, чергування в відділі в неділю.

02.07.2020 р.- 19.12.2020 р. заступник директора ТОВ Фан фуд- мережі магазинів – Landfort ( Запоріжжя. ), заключення договорів оренди, питання відбору персоналу, організація навчання персоналу, маркетинг, проведення переговорів з постачальниками та укладання договорів на поставку товарів в мережу маркетів, організація інвентаризацій в маркетах, організація виконання планових показників мінімаркетів, розвиток мережі мінімаркетів.
23.02.2020 р по 02.07.2020 р.- товарознавець-ревізор ТОВ Фанфуд - мережі магазинів «Landfort» Контроль за замовленнями адміністраторів магазинів, проведення інвентаризацій в магазинах, логістика.
26.08.2013 р по 31.11.2019 р.- ФОП Яценко- заступник директора прод. магазина - Ксюша, заключення договорів ,кадрові питання, трудова дисципліна, охоронна сигналізація і питання безпеки, замовлення акцизного товару та інші технічні питання.

26.02.1998р. по 30.07.2013 р.-ФОП Яценко-директор складу побутової хімії, керівництво складом, перемовини, заключення договорів, контроль та організація роботи колективу, ведення бух обліку.
Освіта
Вища технічна - Запорізький державний технічний університет , спец. технологія машинобудування, ( відмінно) 1990-1995г.
Є війсковий квіток.
Додаткова інформація

Націлений на результат, лідер по натурі, відповідальний та творчий підхід до справи.
Захоплення теніс, велосипед, плавання.
Водійське посвідчення категорії B, C, водія навантажувачя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: