Резюме від 19 лютого 2024 Файл

Вадим

Керуючий банком

Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р Е З Ю М Е
Божко Вадим Петрович
Дата народження: 30.05.1980р.
Проживаю: по квітень 2022р., м. Пологи, Запорізька обл., на даний час м. Запоріжжя як внутрішньо переміщена особа.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта вища юридична та економічна.
Досвід роботи:
1) 17.07.2020р. по теперішній час начальник юридичного відділу ТОВ «Агрофірма «Батьківщина». Вид діяльності підприємства: вирощування зернових та технічних культур, оптова та роздрібна торгівля зерном та засобами захисту рослин. Дане підприємство входить до групи ТОВ «Полетехніка».
До складу юридичного (земельного) відділу входило 6 осіб. В обов’язки відділу входило робота з договорами оренди земельних ділянок, своєчасне продовження термінів дії договорів оренди, тісна співпраця з ДЗК, участь в земельних торгах, співпраця з ліцензійними організаціями по розробці технічної документації землеустрою, реєстрація договорів оренди в ЦНАП, моніторинг ринку землі, супроводження та укладання договорів купівлі-продажу землі та інших господарських договорів. На даний час трудові відносини призупинено в зв’язку з окупацією Пологівського району Запорізької області. Працюю за сумісництвом юристом ТОВ «Полетехніка» у м. Запоріжжя.
2) 08.09.2011р. – 10.07.2020р. юрисконсульт ТОВ «Романцови і КО». Вид діяльності підприємства: вирощування зернових та технічних культур, оптова та роздрібна торгівля зерном.
В обов’язки входило робота з договорами оренди земельних ділянок, своєчасне продовження термінів дії договорів оренди, тісна співпраця з ДЗК, участь в земельних торгах, співпраця з ліцензійними організаціями по розробці технічної документації землеустрою, реєстрація договорів оренди в ЦНАП, супроводження та укладання інших господарських договорів.
3) 19.12.2005р.-05.09.2011р. економіст ПАТ «МетаБанк», в обов’язки входило кредитування фізичних осіб, прийом депозитів, мікрокредитування, робота з проблемними кредитами, на час відсутності керуючого відділенням, виконував обов’язки керуючого.
4) 09.08.2001р-16.12.2005р. провідний юрисконсульт Пологівського відділення №3006 ВАТ «Ощадбанк», в обов’язки входило: претензійно позовна робота, робота з виконавчою службою по поверненню боргів, перевірка кредитних справ, був членом кредитного комітету, 2004р. – 2005р. виконував обов’язки керуючого відділенням.
Додаткова інформація: знання ПК, водійське посвідчення категорії В,С.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: