Резюме від 16 квітня 2024 Файл

Олександр

Особистий водій керівника

Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Денисов Олександр Сергійович

Дата народження:
21 Тра 1981

Регіон:
Київ

Можливість переїзду:

Телефон (и):
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

                              Особистий водій керівника
    Ключова інформація

Грамотне та акуратне керування автомобілем Маю стійкі навички безаварійного водіння (закінчував відповідні курси) Відмінне знання доріг міста та області, що дозволяє ефективно об'їжджати пробки Чудове знання ПДР Добре знайомий з пристроєм автомобілів. Є необхідні знання та навички для ремонту автомобіля. Є досвід поїздок на далекі відстані; Досвід роботи на автомобілях представницького класу. Є досвід спілкування з дітьми. Працював дитячим водієм Щорічне проходження медкомісій, проблем зі здоров'ям не маю.
Водійський стаж понад 20 років; гарна орієнтація територією України; наявність посвідчення водія категорій В, С; Без шкідливих звичок Військова служба служба в армії 1.5 року. Тренування у Федерація рукопашного бою України За кермом з 2000 року. Грамотне та акуратне керування автомобілем Маю стійкі навички безаварійного водіння (закінчував відповідні курси) Відмінне знання доріг міста та області, що дозволяє ефективно об'їжджати пробки Чудове знання ПДР Добре знайомий із пристроєм автомобілів. Є необхідні знання та навички для ремонту автомобіля.   

Досвід роботи


Особистий водій керівника
Бер 2021 - по сьогодні (3 роки)
Міністерство молоді та спорту України
Державний сектор       
Супровід керівника та його сім'ї за заданим маршрутом; Виконання доручень індивідуального характеру.

Водій Керівника та його сім'ї
Тра 2019 - Бер 2021 (1 рік 11 міс)
РЕСУРС НП
Промисловість та Виробництво       
Супровід керівника та його сім'ї за заданим маршрутом; доставка в офіс керівників та доставка їх після роботи додому; виконання конфіденційних завдань керівництва проходження ТО догляд та техобслуговування автомобіля. Доставляв дітей до школи та назад. виконання доручень особистого характеру поїздки за покупками, звіт про фінанси супроводу господині у поїздках містом утримання та обслуговування автомобіля ROLLS-ROYCE

Водій сім'ї
Сер 2017 - Кві 2019 (1 рік 9 міс)
HELEN MARLEN GROUP
Торгівля роздрібна / Retail       
Супровід керівника та його сім'ї за заданим маршрутом; виконання конфіденційних завдань керівництва проходження Доставка дітей до школи гуртки та тренування та назад. виконання доручень особистого характеру поїздки за покупками, звіт про фінанси супроводу господині у поїздках містом утримання та обслуговування автомобіля.

Водій Керівника та його сім'ї
Лип 2014 - Сер 2017 (3 роки 2 міс)
British American Tobacco
Торгівля роздрібна / Retail       
Супровід керівника та його сім'ї за заданим маршрутом; доставка в офіс керівників та доставка їх після роботи додому; виконання конфіденційних завдань керівництва проходження ТО догляд та техобслуговування автомобіля. Дітей до школи та назад. виконання доручень особистого характеру поїздки за покупками, звіт про фінанси супроводу господині у поїздках містом утримання та обслуговування автомобіля .

Особистий водій керівника
Січ 2010 - Гру 2014 (5 роки)
Натура-Бразерс, ООО
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт       
Супровід керівника за заданим маршрутом виконання завдань та доручень різного характеру Контроль за технічним станом автомобіля, ТО

водій – експедитор
Лип 2004 - Січ 2010 (5 років 7 міс)
Саватекс Декор, ООО
Промисловість та Виробництво       
Функціональні обов'язки: доставка товару до магазинів міста та області; відвантаження товару відповідно до замовлень; оформлення супровідної документації; підтримка працездатності автомобіля. Контроль розвантаження.

Освіта


Академия муниципального управления (Киев)
рік закінчення 2008
Менеджмент организации

Володіння мовами


Английский - базовый
Украинский - продвинутый

Курси, тренінги, сертифікати


SDRIVE(Киев)
рік закінчення 2017
Курс екстремального водіння на чайці

Додаткова інформація


Професійні навички:
Грамотне та акуратне керування автомобілем Маю стійкі навички безаварійного водіння (закінчував відповідні курси) Відмінне знання доріг міста та області, що дозволяє ефективно об'їжджати пробки Чудове знання ПДР Добре знайомий із пристроєм автомобілів. Є необхідні знання та навички для ремонту автомобіля. Є досвід поїздок на далекі відстані; Досвід роботи на автомобілях представницького класу Є досвід спілкування з дітьми. Працював дитячим водієм Щорічне проходження медкомісій, проблем зі здоров'ям немає

Особисті якості
Стресостійкість, терпіння, посидючість. Уважність, гарна пам'ять, аналітичне мислення. Акуратне водіння, любов до чистоти та порядку. Відсутність шкідливих звичок. Акуратність та пунктуальність. Уважність на дорозі. Шкідливих звичок немає. Не палю, не п'ю. Протягом тривалого часу можу рано вставати і пізно лягати Збереження корпоративних секретів гарантую

Дополнительные сведения
Семейное положение: не женат. Дети: есть. Возможность командировок: да.

Охранный Холдинг «СПРУТ»
Охранный Холдинг «СПРУТ» водитель группы быстрого реагирования

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: