Резюме від 1 травня 2024 Файл

Алена

Юрист

Вік:
38 років
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Качанова Альона Володимирівна

Адреса ел. пошти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Маю посвідчення водія та власний транспортний засіб, готова до відряджень в будь-який час.

Знання:
Українська мова: в досконалості.
Комп’ютерні навички : впевнений користувач ПК.
Знання програм: офісний пакет WINDOWS (Word, Exel, Access), E-mail, Internet Explorer, робота з оргтехнікою (сканер, ксерокс, принтер).

Освіта:
Учбовий заклад: Харківський національний університет внутрішніх справ.
Дата закінчення: грудень 2007 року.
Факультет: Правознавство.
Спеціальність: господарсько – правова.
Форма навчання: денна та заочна ( диплом з відзнакою).

19.09.2011 року отримано свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. 07.05.2018 року видане/ замінене свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю №400 Радою адвокатів Кіровоградської області, в зв’язку зі зміною прізвища.

Досвід роботи:
На даний час здійснюю індивідуальну адвокатську діяльність та юридичний супровід діяльності Центру забезпечення України, за договором про надання правової допомоги, в частині укладення договорів закупки товарів, продажу товарів, а також підготовка тендерної документації та участь в публічних закупівлях на державних та комерційних площадках.

З травня 2020 по червень 2023 займала посаду юрисконсульта в «АВТО ТРАНС МАСТЕР КРОПИВНИЦЬКИЙ». Повний юридичний супровід діяльності групи товариств ТОВ «МОТОРКАР КРОПИВНИЦЬКИЙ», ТОВ «АВТО ТРАНС МАСТЕР КРОПИВНИЦЬКИЙ» та ТОВ «МОТОРКОМ+» (автосалони Ніссан, Форд, Рено у місті Кропивницькому).
Посадові обов’язки: договірна робота, претензійно-позовна робота, представництво інтересів підприємства в судових, правоохоронних органах, органах державної влади та місцевого самоврядування, спеціальних контролюючих та дозвільних органах. Маю достатні знання цивільного, господарського, земельного, кримінального, трудового права, процесуального права (цивільного, господарського, кримінального), законодавства з питань інвестиційної діяльності, будівництва, фінансів, банківської діяльності, цінних паперів, питань зовнішньоекономічної діяльності, державних закупівель (тендерних процедур державного і приватного сектору), антимонопольного законодавства та ін.

З серпня 2019 року по березень 2020 року займала посаду юриста в ТОВ «Круп’яний тік». Повний юридичний супровід діяльності групи товариств ТОВ «Круп’яний тік», ТОВ «Хлібодар» та ТОВ «Престо Капітал».
Посадові обов’язки: договірна робота, претензійно-позовна робота, представництво інтересів підприємства в судових, правоохоронних органах, органах державної влади та місцевого самоврядування, спеціальних контролюючих та дозвільних органах. Маю достатні знання цивільного, господарського, земельного, кримінального, трудового права, процесуального права (цивільного, господарського, кримінального), законодавства з питань інвестиційної діяльності, будівництва, фінансів, банківської діяльності, цінних паперів, питань зовнішньоекономічної діяльності, державних закупівель (тендерних процедур державного і приватного сектору), антимонопольного законодавства та ін.

З 09.02.2018 року прийнята в члени Адвокатського об’єднання «Кіровоградська обласна колегія адвокатів» адвокатом з направленням в міську юридичну консультацію.

З 01.03.2017 року по 04.12.2017 року займала посаду начальника юридичного відділу ТОВ «ЮАР».
Посадові обов’язки:
1. Забезпечення додержання законності в діяльності підприємства і захист його правових інтересів.
2. Здійснення контролю за відповідністю вимогам законодавства проектів, наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру, які готуються на підприємстві, а також у разі потреби бере участь у підготовці цих документів.
3. Вжиття заходів щодо зміни або відміни правових актів, виданих з порушеннями чинного законодавства.
4. Підготовка висновків з правових питань, які виникають у процесі діяльності підприємства.
5. Представлення інтересів підприємства в суді, арбітражі, а також інших державних і громадських організаціях у процесі розгляду правових питань.
6. Робота з аналізу і узагальнення результатів розгляду претензій, судових і арбітражних справ, а також практики укладання і виконання договорів.
7. Розроблення пропозицій щодо усунення порушень договірної дисципліни в поставках продукції, виявлених недоліків і поліпшення виробничої і господарсько-фінансової діяльності підприємства.
8. Підготовка матеріалів про розкрадання, розтрати, нестачі, випуск недоброякісної, нестандартної і некомплектної продукції та про інші правопорушення для передавання їх слідчим і судовим органам, вживає заходів щодо відшкодування збитків, заподіяних підприємству.
9. Підготовка висновків на пропозиції про притягнення працівників підприємства до дисциплінарної і матеріальної відповідальності.
10. Участь у розробленні умов та укладанні господарських договорів і контроль їх виконання, в підготовці та укладанні колективних договорів, а також у розробленні і реалізації заходів із зміцнення трудової дисципліни на підприємстві.
11. Листування з контрагентами (досудове врегулювання розбіжностей, відшкодування завданої шкоди без звернення до суду).
12. Взаємодія з державними органами (розробка, внесення змін до установчих документів підприємств, що входять до складу групи компаній, їх державна реєстрація; отримання будь-яких документів дозвільного характеру).

З 03.11.2008 року по 19.02.2011 року займала посаду головного юриста юридичного відділу Кіровоградської обласної дирекції ВАТ АБ «УКРГАЗБАНК». З 19.02.2011 року по 24.02.2017 року займала посаду начальника юридичного відділу Кіровоградської обласної дирекції АБ «УКРГАЗБАНК».
Посадові обов’язки:
1. Керівництво правовою роботою в установі, підготовка документів правового характеру.
2. Адміністративне керівництво підрозділом.
3. Захист прав та представництво інтересів Банку в судах загальної юрисдикції та під час виконання рішень судів в тому числі щодо оскарження рішень, дій або бездіяльності органів та посадових осіб під час розгляду, перегляду чи оскарження захист прав та представництво інтересів Банку в органах державної влади, місцевого самоврядування, установах, підприємствах, організаціях, незалежно від форм власності, об´єднаннях громадян під час розгляду правових питань і спорів по справах, які не пов´язані з питаннями стягнення заборгованості перед Банком за активними банківськими операціями та банкрутством, в тому числі, справи, результат розгляду яких, виходячи зі змісту позовних вимог, може опосередковано вплинути на повернення заборгованості перед Банком.
4. Проведення претензійно-позовної роботи, робота по врегулюванню та стягненню проблемної заборгованості, у тому числі у позасудовому порядку, проведення заходів по зверненню стягнення на заставне майно боржника, стягнення у процедурі банкрутства.
5. Надання висновків щодо можливості ініціювання судового процесу та здійснення претензійно-позовної роботи з питань, що належать до компетенції.
6. Вжиття заходів щодо виконання судових рішень, рішень органів державного нагляду (контролю), виконавчих документів органами та особами, що здійснюють примусове виконання рішень по справах, які віднесені до компетенції.
7. Надання пропозицій щодо доцільності перегляду чи оскарження судових рішень по справах, які відносено до компетенції.
8. Забезпечення належної і своєчасної підготовки і подання документів до відповідних установ щодо захисту та представництва прав і інтересів Банку в слідчих, судових та інших органах, інстанціях та установах з питань, які віднесені до компетенції.
9. Розробка стратегії, плану дій та пропозицій стосовно способу задоволення вимог кредитора\іпотекодержателя\заставодержателя..
4. Представлення інтересів Банку у правоохоронних органах, судах, державній виконавчій службі, органах нотаріату та інших державних органах, підприємствах, організаціях, установах.
6. Відповідно до загального порядку оформляє матеріали щодо притягнення працівників установи до дисциплінарної та матеріальної відповідальності.
7. Правове супроводження укладення господарських договорів, договорів про надання фінансових послуг, підготовка юридичних висновків.
З 23.10.2017 року по 30.10.2008 року займала посаду юрисконсульта Кіровоградської обласної дирекції ВАТ «Банк «Фінанси та кредит».

З 20.12.2004 року по 19.10.2007 року займала посаду помічника судді Кіровського районного суду міста Кіровограда.
Посадові обов’язки:
1. Вивчення матеріалів справи, здійснення підбору законодавства та матеріалів судової практики, необхідних для розгляду конкретної судової справи.
2. Участь у попередній підготовці судових справ до розгляду, за дорученням судді підготовка проектів судових рішень, процесуальних документів, запитів, листів, виконавчих документів, іншої документації, пов'язаної із розглядом конкретної справи.
3. Контроль заяв, які залишені без руху для усунення недоліків та не підшиті до матеріалів справи.
4. Оформлення копій судових рішень для направлення сторонам у справі та іншим особам, які беруть участь у справі відповідно до вимог процесуального законодавства, контролює своєчасність надсилання копій судових рішень.
5. Контроль надходження та приєднання до судової справи відповідних матеріалів.
6. Контроль за підготовкою судових засідань, які проводяться під головуванням судді, контроль своєчасності повідомлення про день та час проведення судового засідання осіб, які беруть участь у справі.
7. За дорученням голови суду, керівника апарату суду, судді головуючого у справі, ознайомлення учасників процесу з матеріалами судових справ.
8. Контроль за своєчасним проведенням експертними установами призначених у справах експертних досліджень, за своєчасним виконанням органами внутрішніх справ постанов судді про примусовий привід, а в разі невиконання підготовка відповідних нагадувань тощо.
9. Перевірку правильності та своєчасності оформлення журналу судового засідання, протоколу судового засідання у разі його ведення, по справах, що знаходяться у провадженні судді.
10. Координування роботи секретаря судового засідання та надання при цьому методичної та практичної допомогу, в тому числі із забезпечення фіксування судового процесу технічними засобами.
11. На час тимчасової відсутності секретаря судового засідання відповідного судді (хвороба, навчання, відрядження, відпустка тощо) виконання обов’язків секретаря судового засідання.

Додаткова інформація:
Особисті якості: Високий професійний рівень, управлінські навички та здібності, пунктуальність, відповідальність, грамотність, стресостійкість, вміння працювати як в колективі, так і самостійно приймати рішення і відповідати за їх результати, націленість на позитивний результат, бажання підвищувати свій професійний рівень. Маю успішний досвід роботи при вирішенні нестандартних задач та ситуацій, в умовах обмеженості у часі і ненормованого робочого дня.

Сімейний стан: Незаміжня, дітей не маю.

Схожі кандидати

Юрист
Київ

Помічник юриста
Київ

Юрист
Київ, Полтава

Юрист
Київ

Юрист, помощник юриста
27000 грн, Київ

Помічник юриста, юрисконсульт
26000 грн, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: