Резюме від 6 березня 2024 Файл

Ірина

Закупівельник

Вік:
48 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Маю великий досвід роботи в сфері закупівель на підприємстві, що є українським розробником і виробником газових турбін морського і загальнопромислового застосування, ДП НВКГ
«ЗОРЯ»-«МАШПРОЕКТ», м. Миколаїв. Свої обов'язки виконую точно та вчасно, завжди прагнучи досягти високих стандартів. Здатна ефективно працювати в стислих термінах та умовах підвищеного навантаження, зберігаючи спокій та професіоналізм. Активно шукаю можливості для покращення процесів та досягнення цілей компанії, готова зробити свій внесок у розвиток проектів. Легко знаходжу спільну мову з колегами, готова працювати в команді.
Прагну розвиватися та застосувати свій професійний досвід, навички та знання у досягненні високих результатів у сфері закупівель.
Провідний фахівець-аналітик з дослідження товарного ринку
ДУ "ПРОФЕСІЙНІ ЗАКУПІВЛІ", Київ (серпень 2023 – теперішній час).
Узагальнюю та аналізую отриману від державних замовників інформацію щодо закупівлі товарів, в тому числі агрегованих закупівель, за кодом ДК 021:2015 є 09130000‑9 ‑ Нафта і дистиляти. Провожу консультації із замовниками щодо уточнення основних характеристик предмета закупівлі та іншої інформації, необхідної для підготовки тендерної документації, зокрема щодо кількості, місця та строків постачання товарів, істотних умов договору про закупівлю. При плануванні закупівлі звертаюся за консультацією до учасників ринку щодо уточнення особливостей постачання товару, визначення очікуваної вартості закупівлі тощо.
Інженер із закупівель 1 категорії
ДП НВКГ "ЗОРЯ"-"МАШПРОЕКТ", Миколаїв (грудень 2009 – серпень 2023).
Здійснювала роботу щодо забезпечення Підприємства необхідними для його виробничої діяльності ТМЦ, згідно з затвердженими бюджетами постійних витрат, змінних та капітальних вкладень. Погоджувала умови поставок, оформлювала договори, специфікації, здійснювала контроль за виконанням постачальниками договірних зобов’язань, термінами поставок та якістю ТМЦ згідно з укладеними договорами. Вивчала інформацію для визначення актуальних цін на ТМЦ та виконувала оцінку обґрунтованості цін постачальників, здійснювала ціновий контроль при укладанні договорів. Брала участь у розробленні і впровадженні заходів з підвищення економічної ефективності використання ТМЦ, зниження витрат, пов’язаних з придбанням, доставкою та зберіганням, а також з удосконалення системи контролю за витрачанням. Визначала потребу структурних підрозділів Підприємства у ТМЦ згідно з заявками підрозділів, проводила аналіз залишків на центральних складах господарства складського та витрат відповідно до затверджених бюджетів. Складала заявки на проведення публічних торгів через електронну систему закупівель «Prozorro». Аналізувала результати торгів, за потреби проводила економічні розрахунки та обґрунтування закупівель ТМЦ. Оформлювала документацію (акти) на ТМЦ, які не відповідали товаросупровідним документам і договору, сертифікату якості продукції, договору за кількістю тощо. Здійснювала листування і проводила переговори з постачальниками щодо якості ТМЦ. Проробляла варіанти заміни ТМЦ у разі виробничої необхідності, готувала обґрунтування та економічні розрахунки щодо запропонованої заміни, узгоджувала з відповідними структурними підрозділами Підприємства. Контролювала календарні строки постачання ТМЦ відповідно до графіка товарного випуску. Здійснювала облік і витрачання ТМЦ, визначала дефіцит та приймала необхідні заходи з його усунення.
Інженер з підготовки виробництва
ДП НВКГ "ЗОРЯ"-"МАШПРОЕКТ", Миколаїв (квітень 2000 – грудень 2009).
Розробляла змінно‑добові завдання, здійснювала контроль за своєчасним оформленням усієї необхідної технічної документації, а також забезпечувала виробництво комплектуючими виробами, матеріалами, інструментом, засобами індивідуального захисту тощо. Здійснювала диспетчеризацію виробничих процесів. Брала участь у розробленні та упровадженні нормативів для оперативного планування виробництва. Контролювала виконання плану і вживала заходів для запобігання і усунення порушень ходу технологічного процесу для виконання виробничої програми
ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЇ
Український державний морський технічний університет (УДМТУ), Миколаїв
(вересень 19936 – липень 1999)
Спеціальність ‑ Технологія машинобудування.
IPSM Procurement, Миколаїв (вересень 2020 – листопад 2020)
Маю сертифікат про успішне завершення програми «Категорійний менеджмент і побудова закупівельних категорійних стратегій», розробляла категорійну стратегію «Допоміжні матеріали для ливарного виробництва».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: