Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Алена

Головний бухгалтер

Вік:
49 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Хаімова Олена Семенівна
Контактна інформація
Вік:49 років
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особисті якості та професійнінавички
• Відповідальність, порядність, комунікабельність.
• Понад 20 років досвіду роботи на підприємствах та с ФОП на різних системах оподаткування. Сфери господарчої діяльності: виробництво, оптова-роздрібна торгівля, послуги, будівництво.
• Експерт 1С: 8.3 УТП/УВП, 1С: 7.7. Успішний досвід переходу обліку с 1с7.7 на 1с8.3, консультування та допомога бухгалтерам у освоенні нового ПЗ. Постановка ТЗ програмістам, контроль виконання завдань та функціонування 1С. Робота в інших прикладних програмах:«Клієнт-Банк», Інтернет-банкінг, «М.Е.Док», «Електроний кабінет», Ліга, Microsoft Office, та ін.
Бажана посада - головний бухгалтер/заступник головного бухгалтера, заступник фінансового директора, керівник фінансового департамента (повна занятість) . Бухгалтер, фінасовий менеджер (часткова зайнятість, дистанційна робота).

Досвід роботи

Головний бухгалтер
з 05.2018 по тепер. час
ТОВ "Контур", м. Харків (виробництво, торгіля, послуги)
Ведення податкового та бухгалтерського обліку кількох підприємств на загальній та спрощеній системах оподаткування з ПДВ та без ПДВ. Контроль роботи бухгалтерів (у підпорядкуванні 2 чол.). Діловодство, електронний документообіг, первинна дкументація. Облік виробництва, калькулювання собівартості, та роботи автотранспорту підприємства. Проведення звірок взаєморозрахунків. Формування та реєстрація податкових накладних. Досвід рзблокування податкових накладних. Нарахування податків та зборів (оренда землі, екозбір, рента, податок на нерухомість), подання відповідних звітів. Контроль своєчасності сплати всіх податків та зборів. Комунікація з банками та контролюючими органами. Своечасне складання та подання всіх форм звітності.
Головний бухгалтер
з 02.2014 по 04.2018
ТОВ «АЛЬФА ПЕЙ», м. Харків (платіжні системи, оренда, послуги)
Повне ведення бухгалтерського та податкового обліку групи підприємств на загальній системі оподаткування з ПДВ та ФОП на ЕП. Контроль роботи бухгалтерів на ділянках (у підпорядкуванні 2 чол.). Звірки взаєморозрахунків з контрагентами. Оренда авто, облік ПММ, інвентарізації ТМЦ та ОЗ. Складання та подання податкової, фінансової та статистичної звітності, звітності ФОП.

Заступник головногобухгалтера
з 05.2009 по 02.2013
ТОВ «Восток Телеком», м. Харків (телекомунікаційні послуги, торгівля)
Ведення бухгалтерскогота податкового обліку. Контроль роботи бухгалтерів на ділянках (у підпорядкуванні 6 чол.). Інвентарізації ТМЦ та ОЗ. Звірки взаєморозрахунків. Складання та подання податкової, фінансової та статистичної звітності.
Головний бухгалтер
з 08.2007 по 01.2009
ТОВ «МК «Ювілейний» Харківська Філія, м. Харків (оптово-роздрібна торгівля)
Ведення бухгалтерского та податкового обліку у цілому по філії. Робота у системі «Кліент-банк», банківскі операції, касова дисципліна та робота з РРО. Нарахування та сплата місцевих податків та зборів. Облік та списання ПММ. Облік ОЗ, МШП, ТМЦ. Інвентаризації. Вирішення питань з клієнтами, звіряння розрахунків.
Складання та поданя податкової та внутрішньої звітності (для центрального офісу).

Освіта
Харківський інститут бізнесута менеджменту
Економика та підприємництво - спеціаліст, вища заочно з 09.2004 по 06.2008

Харківський автотранспортний технікум
бухоблік та аудит - спеціалист, середне спеціальне з 09.1995 по 07.1997 з відзнакою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: