Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Світлана

Помічник керівника, адміністратор, оператор

Вік:
52 роки
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Вітаю! Я, Світлана Коваленко-Кухар, і мені 52 роки. Вважаю, що вік не є перепоною для отримання нових знань, а є досвідом. Прагну навчатись і навчаюсь, щоб отримати нові можливості розвитку. Проживаю в м. Ужгород. М.т.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), ел.пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
ДОСВІД.
1. З 2013 року працюю головним бухгалтером Закарпатської обласної організації ППЗ АТ «Укрпошта». Організація має статус «неприбуткової».
2. 2002-2013 роки працювала головним спеціалістом контрольно-ревізійного відділу Виконавчої дирекції Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Робота полягала в проведенні перевірок організацій та підприємств по області, правильності нарахування та своєчасності виплати допомоги по тимчасовій непрацездатності, нарахуванні та сплаті страхових внесків до Фонду. Також проводились перевірки правильності використання цільових коштів дитячих оздоровчих таборів.
3. 1998-2002 роки працювала оператором обчислювальних машин в Іршавському управлінні газового господарства, тобто проводила розрахунки та звірки з абонентами району. З 1999 року працювала в бухгалтерії, вела облік товарно-матеріальних цінностей, а також облік касових операцій.
4. 1991-1998 роки працювала в центральний районній лікарні м. Іршава акушеркою фізіологічного відділення пологового будинку. Також працювала в інфекційному відділенні центральної лікарні.

ОСВІТА.
1. У 2004 році закінчила Ужгородський національний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію спеціаліста.
2. У 1991 році закінчила повний курс Черкаського медичного училища по спеціальності акушерка.

НАВИЧКИ.
Вмію адаптуватись до нововведень, креативність, чітке висловлення власної думки, колективна співпраця. Досвід є, але є куди ще рости.
Дякую

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: