Резюме від 2 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10487567

SMM-менеджер

Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Дистанційно, Кам'янець-Подільський

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Блогер

з 05.2021 по 02.2022 (9 місяців)
Особистий проект, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Задля дослідження створила особисту сторінку TikTok. У 2021 році ця сторінка увійшла в ТОП-10 в номінації «Прорив року» у розділі «Кулінарія». Приблизно за 5 місяців обліковий запис збільшився з 0 до 65 тисяч підписників. Той самий контент дав мені 18 тисяч підписників на YouTube і 10 тисяч підписників в Instagram.

SMM-менеджер

з 09.2018 по 02.2022 (3 роки 5 місяців)
Lubimova, Дистанційно (Роздрібна торгівля)

Розробка концепції просування сторінок в соціальних мережах (Instagram, TikTok, YouTube, Facebook, Amazon blogs).
Розробка контент плану.
Проведення рекламних акцій/ розпродажів (реклама у блогерів та на власних сторінках, прогріви, стріми).
Ведення стрімів.
Створення освітніх та рекламних відео (зйомка, монтаж, озвучка).
Розробка ТЗ для зйомки відео у блогерів.
Розробка ТЗ для створення контенту у фудфотографів.
Співробітництво з блогерами (рекламні колаборації, проведення спільних стрімів, освітніх марафонів).
Налаштування рекламних кампаній та таргетінга.
Написання креативних текстів, копірайтінг.

Освіта

Харківський національний педагогічний університет

Правознавство, Харків
Вища, з 2006 по 2009 (3 роки)

Друга вища освіта.

Харківська національна академія міського господарства

Міське будівництво і господарство, Харків
Вища, з 2000 по 2006 (6 років)

Знання і навички

Ведення CRM Користувач Бітрікс24 User ChatGPT Midjourney Adobe Photoshop Знання відеоредакторів CapCut Canva InShot SMM Просування в Instagram Публікація відео в TikTok YouTube Studio Продаж на Amazon SendPulse Стресостійкість Креативність Уміння аналізувати Створення Reels Розробка контент-плану Зйомка stories Налаштування таргетованої реклами Ведення соціальних мереж Facebook Ads Manager Комунікабельність Adobe Lightroom Проведення розіграшів Google Analytics

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Загальний досвід роботи SMM-менеджером більш ніж 5 років.

Останній великий проект, над розвитком якого працювала, це просування соціальних мереж інтернет магазину виробника приладів для кондитерської справи lubimova.com

Instagram

В основному задача була розвивати сторінку Instagram @Lubimova_com. За період моєї роботи кількість підписників зросла з 20к до 120 к. Інструменти - взаємні акції з блогерами, розіграші призів, проведення навчальних стрімів. Для стимулювання продажів я підключила до сторінки Instagram Shopping, керувала наповненням магазину і вітрини через інструменти Facebook.

Facebook

Також важливою частиною моєї роботи була організація продажів товарів на ринку США. Для цього з нуля запустила англомовну сторінку Facebook. Рекламувала її через профільні групи кондитерів USA також запускала рекламу через Facebook. Таким чином з нуля набрала 4800 підписників. Але через те, що основний пул товарів був представлений в магазині на Amazon вирішила переключити свою увагу на розвиток нового (на 2020 рік) інструменту Amazon Blogs.

Amazon blogs

Для розвитку цього проекту замовляла фотосесії товарів, робила пости з посиланнями на них і таким чином отримувала безкоштовний трафік на сторінку магазина. На жаль, не маю зараз доступу до статистики сторінки, але охвати були порівняні (а деколи і більші) ніж на вже розвиненій до 100 к+ сторінки інстаграм.

TikTok

Також паралельно з цими проектами розвивала свою власну сторінку у TikTok. За півроку з 0 виросла до 65к підписників. Була учасником програми розвитку талантів TikTok, увійшла в ТОП-10 блогерів в категорії "Кулінарія" в номінації "Прорив року" у 2021. Проводила стріми за підтримки TikTok на 12к+ глядачів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

SMM-менеджер
Дистанційно

Сценарист, письменник, SMM
Дистанційно

SMM-менеджер
Дистанційно

Таргетолог
Дистанційно

SMM-менеджер
15000 грн, Дистанційно

Таргетолог, Head of SMM, Project-manager
35000 грн, Дистанційно, Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: