Резюме від 19 квітня 2024 Файл

Євгеній

Кризис-менеджер

Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сажин Євгеній Андрійович
Керуючий проекту, Операційний директор, Консультант, Концепт, Бренд, Кризис-Шеф
16 травня 1987 року, м. Київ
Одружений. Батько двох дітей. Донька 11 років, Син 4 роки
Фейсбук: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Instagram: sparzhynchef
Контакти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Whatsapp, Viber, Telegramm
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Послуги:

• Розробка проекту з подальшим запуском та контролю якості роботи
• Запуск, перезапуск проекту з нуля (Мережа, Виробництво, Ресторан, Готель.);
• Розробка та планування процесів;
• Стандартизація процесів та потоків виробництва
• Розробка та запуск логістики
• Пошук необхідного обладнання;
• Пошук сировини;
• Підбір та навчання штату;
• Кризис менеджер;
• Аналіз підприемства;
• Технологія виробництва; розробка та впровадження;
• Консультація

освіта:

2002 - 2005 Вище Професійне Училище №33, спеціальність – кухар 4 розряду
2005-2009 Полтавський Торгово-економічний Університет ПУЕТ факультет технологія харчування, спеціальність – технолог.

Додатковий досвід:

-Організація та обслуговування виїзних заходів, кейтерингів від 50 до 14000 осіб по всій Україні!
-Стажування в ресторанах Юність та Делікатессен (м.Москва)
-Семінари, тренінги, підвищення кваліфікації (Рестопрактики, Шефкемпи, О.Мусатов, Людвіг Якс, фонтегро тощо)
і
2022 серпень- по сьогодні. Кондитерський Цех, Виробництво НФ. Селище Коцюбинське
Посада: Власник, концепт-шеф
-Розробка концепту: формат, упаковка, фірмовий стиль, документація проекту
-Проектування виробничої та загальної площі згідно норм та стандартів
-Закупівля необхідного інвентарю та обладнання
-Запуск та контроль роботи

2021 грудень-по сьогодні. Азійське бістро HoGo м.Київ
Посада: Директор, Шеф-кухар, Власник
-Розробка та запуск концепту: формат їжі, упаковка, фірмовий стиль
-Проектування та перебудування кухні та закладу згідно норм та стандартів
-Закупівля необхідного інвентарю та обладнання згідно концепції
-Запуск та контроль роботи

2018 серпень-2022 призупипено через війну. Ресторан онлайн GrizzLee. селище Коцюбинське
Посада: Концепт-шеф, Шеф-кухар, Старт-ап, Власник
-Розробка та запускмконцепту: формат їжі, упаковка, фірмовий стиль
-Проектування кухні згідно норм та стандартів
-Закупівля необхідного для меню інвентарю та обладнання
-Запуск та контроль роботи

2017 квітень-грудень Мережа питних закладів компанії АБР м.Алма-Ата
Посада: Бренд Шеф
-планування кухонь, організація робочих процесів, розробка концепту їжі та закладу;
-Приготування п/ф та впровадження згідно з нормами НАССР;
-Пошук та навчання персоналу, підвищення кваліфікації співробітників залу та кухні
-Створення сучасного м'ясного-меню, з локальним продуктом;
-Формат кухні Слоу-фуд;
-Оптимізація роботи кухні.
-Перезапуск малоприбуткового підприємства в сучасний бар з їжею з фудкостом 22-25%

2016 серпень-вересень Запуск міського кафе, на локальних продуктах
Посада: Концепт-шеф
-Планування кухні та організація робочих процесів на кухні;
-Пошук сировинної бази;
-Підбір та навчання персоналу;
-Створення сучасного моно-меню, з локальним фермерським продуктом;
-номенклатура інгредієнтів 100 позицій;
-Оптимізація роботи.

2014 лютий-2016червень М'ясний ресторан «Королі»

Посада: Шеф-кухар
• розробка основного меню, банкетного, фуршетного, комплексних обідів, кава-брейків, дитячої, сезонної, пісної;
• організація роботи на кухні, контроль якості страв, розробка та презентація новинок меню;
• запуск роботи з нуля, робота з технологом, запуск непрацюючого закладу, розробка концепції закладу та кухні;
• контроль замовлень продукції, навчання персоналу. інвентаризація. моніторинг ринку;

Кількість підлеглих: 12-15 осіб.

2012 грудень-січень 2014 Ресто-бар «Брускетта»

Посада: Шеф-кухар, Власник
• розробка всіх видів меню,
• Закупівля інвентарю, посуду, устаткування тощо.
• запуск роботи з нуля
Кількість підлеглих: 6 осіб

Опыт работы:

2011 березень – вересень 2012, ТОВ “ГрандОтельАквамарин”

Посада: Шеф-кухар
• розробка основного меню преміум сегмента, банкетного, фуршетного, комплексних обідів та вечерь, кава-брейків, дитячого, дієтичного, пісного, сніданків та меню шведського столу;
• організація роботи на кухні, контроль якості страв, презентація бенкетного дигустаційного меню;
• запуск роботи з нуля, робота з технологом, запуск непрацюючого закладу, розробка концепції закладу та кухні;
• контроль замовлень продукції, навчання персоналу. інвентаризація. моніторинг ринку;

Кількість підлеглих: 30-50 осіб.
Досягнення: підвищення прибутковості, оптимізації роботи.

2009-2010 Готель Інтерконтиненталь Київ

Посада: Шеф заготівельного цеху
• Приготування напівфабрикатів та готової продукції для трьох ресторанів, персоналу (360 осіб), банкетів та заходів;
• Замовлення продуктів та товару, інвентаризація, контроль якості віддачі та зберігання;
• Навчання співробітників нормам НАССР

Кількість підлеглих: 5 осіб.


2008-2009 Ресторан «Дежавю»

Посада: Су-шеф
• Помічник шеф-кухаря, контроль роботи ресторану, організація роботи, оновлення меню, виїзні банкети
Кількість підлеглих: 30 осіб,
Досягнення: покращення постійної якості меню, більше задоволених відвідувачів, більше постійних клієнтів

2007-2008 Ресторан «АТЕЛЬЄ»

Посада: старший кухар
Відкриття одного з найпрестижніших преміум ресторанів країни під керівництвом Дениса Комаренка

2007-2007 ресторан «АренаБірхаус»

Посада: кухар

2005-2007 Ресторан-Бар «Нон Стоп»

Посада, кухар, старший кухар.
Знання мов

Українська – рідна; російська – вільно; англійська – середньо; італійська-розмовна.

-Працював і співпрацюю з такими шеф-кухарями як:
Денис Комаренко, Іван Шишкін, Ектор Браво, Олексій Дударенко, Сергій Шпякін, Сергій Байсаревич, Олександр Алфімов, Євген Дінісенко, Ніколаус Леккас, Стефано Антоніоллі, Айказ Бадолян, Георгій Басмаджан, Іван Андрющенко, Дмитро Горовенко, , Ксенія Амбер, Сергій Пономарьов, Олександр Єурз, Андрій Чиллі-Скок, Євген Валуєв, Євген Сушко, Юрій Ковриженко, Олена Жаботинська та інші

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: