Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Тетяна

Менеджер з персоналу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу розвитку персоналу Управління персоналу

з 11.2022 по нині (1 рік 5 місяців)
Державна казначейська служба України, Київ (Державні організації)

Участь в організації проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців Казначейства, ведення та надання відповідної звітності. Забезпечення підвищення рівня професійної компетентності державних службовців Казначейства: узагальнення потреб у професійному навчанні; планування професійного навчання; складання разом із державним службовцем індивідуальної програми професійного розвитку за результатами оцінювання його службової діяльності. Участь в організації проведення курсів підвищення кваліфікації державних службовців органів Казначейства, підготовка річних та квартальних звітів про підвищення кваліфікації працівників Казначейства.
Підготовка документів щодо відзначення та нагородження працівників Казначейства, ведення відповідної звітності.
Забезпечення формування та ведення електронного обліку особових справ в інформаційно-аналітичній системі «Кадри» та паперового обліку особових справ державних службовців Казначейства в межах компетенції Відділу. Розгляд звернень громадян, підприємств, установ та організацій, посадових осіб, запитів та звернень народних депутатів, запитів на інформацію з питань, що належать до
компетенції Відділу.

Головний спеціаліст відділу узагальнення інформації та звітності

з 02.2021 по 11.2022 (1 рік 9 місяців)
Державне агентство рибного господарства України, Київ (Державні організації)

Здійснення збору, узагальнення та аналізу інформації щодо проведеної рибоохоронної роботи, регулювання рибальства та іхтіології територіальними органами Держрибагентства.
Здійснення підготовки зведеної інформації та підсумкових таблиць про результати роботи територіальних органів Держрибагентства.
Здійснення контролю за дотриманням форм, повнотою та своєчасним наданням звітності з рибоохоронної роботи територіальними органами Держрибагентства.
Ведення архівних матеріалів щодо рибоохоронної роботи.
Внесення пропозицій щодо удосконалення формі методів роботи з інформацією та звітними матеріалам, які надходять з територіальних органів Держрибагентства.
Перевірка в межах компетенції подані на затвердження плани робіт територіальних органів Держрибагентства.
Приймання участі у перевірках діяльності територіальних органів Держрибагентства з метою вдосконалення, здійснення державного контролю у сфері охорони водних біоресурсів, регулювання рибальства та іхтіології.
Приймання участі у розгляді звернень громадян, юридичних осіб, з питань що належать до компетенції відділу, та надходять на «гарячу» телефонну лінію Держрибагентства.
Забезпечення роботи «гарячої» телефонної лінії Держрибагентства.

Головний спеціаліст відділу обробки оперативної інформації Управління оперативного реагування

з 08.2020 по 02.2021 (6 місяців)
Державне агентство рибного господарства України, Київ (Державні організації)

Здійснення обробки оперативної інформації щодо порушень законодавства з питань охорони, використання і відтворення водних біоресурсів. Здійснення організації збору оперативної інформації щодо рибоохоронної діяльності. Забезпечення своєчасного надходження оперативної інформації щодо рибоохоронної діяльності до керівництва Управління . Розгляд звернення громадян, що надходять на «гарячу» телефонну лінію Держрибагентства.
Підготовка проектів організаційно - розпорядчої документації щодо організації та здійснення рибоохоронної роботи, проєктів листів,
звернень, клопотань. Здійснення ділового листування з органами виконавчої влади, установами,підприємствами, організаціями,
Забезпечення організації проведення рибоохоронних заходів (рейдів) та здійснення організаційно- методичного, інформаційного і документального забезпечення роботи інспекторського складу.

Головний спеціаліст відділу охорони водних біоресурсів

з 04.2016 по 08.2020 (4 роки 4 місяці)
Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області, Київ (Державні організації)

Реалізація повноважень Держрибагентства у сфері рибного господарства та рибної промисловості, охорони, використання, відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в районі діяльності. Організація роботи з охорони водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах в районі діяльності Київського рибоохоронного патруля та спрямування, координація і контроль роботи відділів рибоохоронного патруля.

Державний інспектор; заступник начальника відділу

з 11.2012 по 08.2015 (2 роки 9 місяців)
Державна азовська морська екологічна інспекція, Бердянськ (Державні організації)

Вжиття заходів щодо поліпшення екологічної ситуації; здійснення державного контролю за додержанням вимог законодавства про охорону навколишнього природного середовища та радіаційної безпеки, використанням і охороною природних ресурсів підприємствами,установами та організаціями незалежно від форм власності та господарювання, а також громадянами.

Освіта

Запорізькій національний університет

Біологія/біоекологія, Запоріжжя
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Знання і навички

Система " Кадри" Система электронного документообігу АСКОД Досвідчений користувач (Microsoft Office) Стресостійкість Комунікабельність Толерантність Оцінка персоналу Висока працездатність

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: