Резюме від 28 квітня 2024

Женя

Офіціант

Вік:
18 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

УДУ імені Михайла Драгоманова

Факультет психології, спеціальність «053» Психологія
Незакінчена вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

Знання і навички

Комунікабельність Стресостійкість Відповідальність Продаж косметичних засобів Знання стандартів обслуговування Неконфліктність Доброзичливість Здатність до навчання Самостійність Адаптивність Привітність

Додаткова інформація

Моя відкритість до нових ідей і готовність навчатися на помилках є ключовими елементами мого підходу, спрямованого на постійне удосконалення в даній сфері. Крім того, я маю достатні комунікативні навички, які є надзвичайно важливими для успішного взаємодії як з клієнтами, так і з колегами.

Моя самодисципліна грає важливу роль у моїй роботі, надаючи вам гарантію надійності і відповідальності. Вважаю, що поєднання моєї внутрішньої мотивації, глибоких знань та рішучості робить мене гідним кандидатом на цю посаду.

Не зважаючи на те, що я не маю досвіду роботи, я хотіла би підкреслити свою готовність та мотивацію для навчання і розвитку в новій сфері. Моя відсутність досвіду в роботі не означає відсутності цілей та прагнень до досягнення успіху. Я готова зробити всі необхідні кроки, щоб професійно вирости в даній галузі.

(Додам певні уточнення. Освіту я все ще отримую (заочна форма навчання), але на жаль, цього варіанту не було серед наведених виборів. Окрім цього, зараз я проходжу онлайн-курси по наданню психологічної підтримки ВПО)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Офіціант
Київ

Офіціант
Київ, Фастів

Бармен, офіціант, менеджер з продажу
20000 грн, Київ, Львів, Кременчук

Официант
Київ

Офіціант
Київ

Официант
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: