Резюме від 28 лютого 2024 Файл

Тарас

Помічник юриста, юрисконсульт, юрист

Вік:
22 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ПОМІЧНИК ЮРИСТА

Тарас:

Вік: 22 роки
Місце проживання: м. Львів
Контактний номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Коротка інформація про себе:
Я, Корольчук Тарас Сергійович родом із смт. Білогір’я, Хмельницької обл. Прагнучи стати професійним юристом у 2017 році поступив в Коледж економіки, права та інформаційних технологій на базі Тернопільського національного економічного університету здобувати освіту молодшого спеціаліста за спеціальністю «право». Проте навчання в Тернополі не завершив, бо прагнення були до кращого і у 2019 я поступив до Львівського національного університету імені І. Франка, де був сумлінним та старанним студентом. Тому з 2019 року на протязі чотирьох років проживаю у Львові у зв’язку із здобуттям освіти спочатку бакалавра права, а зараз магістра і прагну знайти хорошу роботу в даній галузі.

Досвід роботи:
• У 2021 році протягом п’яти місяців працював рієлтором у компанії Golden City, але внаслідок оголошення карантину по всій території України був вимушений звільнитись і повернутись додому. За час даної роботи отримав хороший досвід комунікації із клієнтами та партнерами, працювати в колективі та домовлятись про постійні зустрічі у телефонному режимі.
• З жовтня 2023 року три місяці працював помічником адвоката в адвокатському об’єднанні «Актум», де здобув практичні навички внаслідок написання таких документів як: адвокатські запити та описи до них, рапорти на звільнення з військової служби військовослужбовців, позовні заяви, формування договорів про надання правничої допомоги, клопотання, заяви, а також навчився користуватись електронним судом.
• Займався професійним написанням текстів на замовлення, зокрема: курсові роботи, презентації, есе, а також процесуальні документи (позовні заяви, відзиви, відзиви на позови, скарги тощо).
• Проводив платні концерти від різних установ і організацій у якості ведучого, а також безкоштовні благодійні заходи від фонду «Ростемо Разом».

Освіта:
У 2023 році закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка за освітньою програмою «право», здобувши кваліфікацію: ступінь вищої освіти бакалавра.
На даний момент здобуваю освітній ступінь магістра за освітньою програмою «право».

Досягнення:

• Протягом двох років приймав участь у науковій конференції студентських наукових робіт в Коледжі економіки права та інформаційних технологій, де всі рази зайняв перше місце.
• Двічі приймав участь у конкурсі студентських наукових робіт імені Володимира Калиновича від Львівського національного університету імн. Івана Франка, де здобув 3 та 4 місце.
• Проходив навчальну практику в адвоката та нотаріуса.

Навички:
• Microsoft Word, Excel, PawtrPoint
• Написання процесуальних документів
• Хороше вміння публічних виступів
• Написання соціальних постів, текстів
• Уміння працювати в колективі
• Комунікабельність та введення конструктивного діалогу з клієнтами
• Швидке реагування на проблеми

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: