Резюме від 29 лютого 2024

Тамара

Помічник керівника

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЕПФК ЗНУ(економічно-правовий фаховий коледж ЗНУ)

Менеджмент, закінчила перший курс, а в наступному році після відчислення закінчила 11 клас у школі, Запоріжжя
Середня спеціальна, з 2021 по 2022 (1 рік)

Знання і навички

Вправний Уміння швидко засвоювати нову інформацію Управлінські навички Робота в команді Уміння працювати в режимі багатозадачності Знання касової дисципліни Висока працездатність Комунікабельність Ресторанне обслуговування MS Word MS Excel Здатність до навчання Відповідальність Привітність Грамотна усна та письмова мова Організованість Оперативність Неконфліктність Ведення соціальних мереж Уміння користуватись оргтехнікою MS Office Уважність Доброзичливість Знання ресторанного етикету Сервірування столу Приготування кавових напоїв Продуктивність Робота з касовим апаратом Робота з POS-терміналом Poster

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, творчість, розумність, кмітливість, уміння працювати в режимі багатозадачності, дисциплінованість, стресостійкість.
Навички: вмію редагувати фото, монтувати відео, варити каву, малювати, креслити, не погано знаю математику, фізику, біологію та історію, англійську. Також тільки починаю вчити такі мови як: турецьку, італійську та казахську. Відвідую курси з малювання.
В діловій сфері поки що без досвіду, але швидко навчуся, коли розумію як працює та чи інша система все роблю на відмінно, також був досвід у сфері обслуговування.

Схожі кандидати

Помічник керівника
15000 грн, Дистанційно

Помічник керівника
Дистанційно

Офіс-менеджер
Дистанційно

Персональний асистент
Дистанційно

Офіс-менеджер
Черкаси, Дистанційно

SMM-менеджер, помічник керівника
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: