Резюме від 6 травня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10503429

Junior Python developer

Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Дистанційно, Луцьк, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») | [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») | Луцьк

Python, Git, Flask, Flask REST API, Django, PyQt5, peewee, pytest, Unit Testing, Flasgger (Swagger), Sqlite, MariaDB, PostgreSQL, AWS(EC2, S3, RDS), Azure, Docker

Я Python-розробник із досвідом у веб-скрапінгу, розробці ботів, створенні API та розробці застосунків, використовуючи Flask, Django та PyQT.
У моєму досвіді є розробка веб-скрапера на замовлення для парсингу даних з сайту нерухомості. Скрапер збирав та організовував дані, такі як номери телефонів, місцезнаходження та ціни, а потім оформляв їх у програмі Excel відповідно до вимог замовника.
Також, я розробив бота Telegram з інтерактивними кнопками для інформування користувачів про компанію. Цей бот надавав детальну інформацію про компанію, акції та пропозиції, а також забезпечував зв'язок з менеджерами для додаткової інформації.
Я завжди відкритий до викликів та готовий до навчання та розвитку. Вважаю, що мої навички і досвід можуть стати цінними для вашої команди.

Project: DjangoGramm
Розроблено веб-додаток на основі Django, схожий на Instagram, що дозволяє користувачам реєструватися, профілі, публікувати зображення з тегами та коментарями, підписуватися на інших користувачів та ставити лайки до публікацій.
Використані технології: Django, PostgreSQL, Pytest/Unittest, AWS(EC2, S3, RDS).
Посилання на проект: https://github.com/MacMicroSoft/DjangoGramm

Project: Monaco Racing 2018
Розроблено веб-додаток на основі Flask для події Monaco Racing 2018, що надає звіти про гонки, інформацію про водіїв та особисті дані водіїв..
Використані технології: Flask, SQLite3, PyPI, Flasgger, Peewee, Pytest/Unittest. Посилання на проект: https://github.com/MacMicroSoft/Monaco-Racing-2018

Project: Music Player
Розроблено зручний музичний програвач за допомогою PyQt5 для відтворення аудіо з двома списками відтворення, автоматичного зберігання вибраних музичних композицій та можливості відтворювати музику у випадковому порядку.
Використані технології: PyQt5, QtMultimedia.
Посилання на проект: https://github.com/MacMicroSoft/MusicPlayer-

Луцький національний технічний університет, Бакалавр, 2020 – 2024

Факультет: Комп’ютерні та інформаційні технології
Спеціальність: Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

English B1, Ukraine Native

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: