Резюме від 2 травня 2024 PRO

Глеб

Графічний редактор, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор друку

з 07.2023 по 11.2023 (4 місяці)
ТОВ Праска-Принт (Видавництво, поліграфія)

Освіта

КПК ІТПД

Видавництво та Поліграфія, Київ
Незакінчена вища, з 2020 по 2025 (5 років)

Знання і навички

Пунктуальність Створення ілюстрацій Adobe Photoshop Adobe Illustrator Графічний дизайн CorelDRAW Креативність Додрукарська підготовка Adobe InDesign Розробка дизайну логотипів Розробка дизайну візиток Поліграфічний дизайн Розробка

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вітаю! Я студент четвертого курсу фахового молодшого бакалавра, зі спеціальності видавництво та поліграфія за профессією оператор комп'юторного набору та верстки, готовий до виконання будь яких завдань пов'язаних з графічними редакторами, наприклад додрукарська підготовка макетів видання, оформлення зовнішніх елементів дизайну, розробка та дизайн індивідуального логотипу за вашими вимогами, обробка іллюстрацій, та ін. Цілком спроможно володію векторними та растровими графічними редакторами такі як Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, CorelDraw. Також маю навички Оператора DTF друку, володію повним процесом цього виду друку і показую непоганий результат. Зацікавлений у цьому направлені, так як завжди був великий попит на цю діяльність. Вона усюди нас оточує. Дякую, сподіваюсь на ваш відгук. Усього найкращого!

Схожі кандидати

Художник
Київ

3D-моделер, 3D-візуалізатор
Київ, Дистанційно

3D Artist, Visualization
Київ, Львів , ще 4 міста

Художник
Київ, Дистанційно

Художник
Київ, Дистанційно

3D artist
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: