Резюме від 6 березня 2024 Файл

Іван

Спеціаліст із земельних питань для промислових цілей надрокористування

Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ніколенко Іван Вікторович
Телефон: (097) 356–349–86
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Соцмережі: ЛісЗем
Вік: 40 років
Сімейний стан: одружений
Діти: донька та син
Місто: Київ

Освіта:

• 2005 – Уманський Державний аграрний університет.
Спеціальність – агрономія
Кваліфікація – магістр з агрономії
• 2014 – Львівський регіональний інститут державного
управління Національної академії державного управління
при Президентові України.
Спеціальність – державна служба
Спеціалізація – адміністративний менеджмент
Кваліфікація – магістр державної служби

ДОСВІД РОБОТИ:

• 2021 рік по теперішній час – заступник директора ПрАТ «Томашгородський щебеневий завод».
Ключові компетенції: аналіз раціонального використання земельних ділянок, необхідних для ведення господарської діяльності підприємства, супровід оформлення права користування земельними лісовими ділянками для потреб надрокористування, визначення необхідності встановлення земельних сервітутів, проведення розрахунків збитків, що можуть бути нанесені постійному землекоритувачу, опрацювання допустимості провадження планованої діяльності відповідно до висновку з оцінки впливу на довкілля, отримання спеціального дозволу (лісорубного квитка) для проведення рубок, непов’язаних з веденням лісового господарства, проведення рекультивації відповідно до планової розробки ділянки надр.

• 2013 рік - 2019 рік - головний спеціаліст Управління лісового господарства та відтворення лісів Держлісагентства України.
Ключові компетенції: підготовка інформаційних, аналітичних та інших матеріалів (документів) щодо вилучення земельних ділянок, що перебувають у постійному користуванні державних лісогосподарських підприємств зі зміною їх цільового призначення. Підготовка, перевірка, надання пропозицій та зауважень до проектів Кабінету Міністрів України. Ведення бази даних щодо виділення лісових ділянок у довгострокове тимчасове користування. Формування загальної звітності щодо земель лісогосподарського призначення, які перебувають у постійному користуванні держаних підприємств, що підпорядковані до сфері управління Держлісагентства України.

• 2010 рік - 2013 рік - керівник секретаріату Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Київській області.
Ключові компетенції: організація та контроль за роботою секретаріату Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Київській області. Забезпечення підготовки інформаційних, аналітичних та інших матеріалів (документів) для розгляду Комісією щодо визначення доцільності надання державної допомоги підприємствам та організаціям у вигляді пільг з оподаткування, поворотної та безповоротної фінансової допомоги, дотацій, позик, сприяння у наданні пріоритету під час розміщення державного замовлення, ведення обліку і здійснення контролю за використанням такої допомоги.

• 2008 рік - 2009 рік - керівник проекту відділу управління проектами за направленням «Автоцентри» ТОВ «ІБХ Інжиніринг».
Ключові компетенції: координація та контроль всіх учасників процесу будівництва, взаємодія із замовником, генпідрядними / субпідрядними організаціями, постачальниками, забезпечення оперативного контролю за ходом будівництва.

• 2003 рік - 2005 рік – інженер ІІ-ї категорії сектору реєстрації Ладижинського міського відділу ДП «Вінницький регіональний центр ДЗК при Держкомземі України».
Ключові компетенції: державна реєстрація правовстановлюючих документів, що підтверджують право власності, оренди земельних ділянок під різні види цільового призначення.

Знання мов:
українська – рідна;
англійська – Beginner, Elementary (A1).

Водійські права: категорія «В».

Комп’ютерні навички: досвідчений користувач.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: