Резюме від 8 березня 2024 Файл

Вадим

Регіональний менеджер

Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

КОСТРИКІН ВАДИМ ВАСИЛЬОВИЧ
Дата народження: 05.08.1975 г
Постійна дислокація: м. Дніпро
Контактний тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Графік роботи: Повна зайнятість.
Рівень освіти: вища

ДОСВІД РОБОТИ:
Жовтень 2020 – т.ч.
ТОВ «Роменський завод кондитерських виробів» (ТМ «Ромни-Кондитер»).
Посада: заступник директора департаменту продажів (національний менеджер по роботі з дистриб’юторами в Україні).
Обов’язки: Розробка і реалізація ефективної стратегії продажів та комерційної політики, трансформація системи продажів, управління змінами, систематизація бізнес-процесів;
-Аналіз ринку, оцінка конкуренції, сегментація, вироблення оптимальної стратегії дистрибуції, нарощення обсягів, збільшення частки ринку, бюджетування, ціноутворення, трейд-маркетинг, додаткові заходи просування продукції;
-Управління відділом продажів (команда регіональних та територіальних менеджерів – 10 чоловік), набір, організація, постановка завдань, оцінка ефективності;
-Управління системою продажів, контрактами, каналами та відносинами з клієнтами (>30 компаній дистриб’юторів), ведення переговорів;
-Розробка та моніторинг ключових параметрів ефективності (продажі, персонал);
-Взаємодія з відділами, виробництва, технічної підтримки для забезпечення узгодженості процесів планування, ціноутворення та позиціонування, розвитку продажів, забезпечення раціонального завантаження виробництва та логістики.

Листопад 2013 – вересень 2020
ТОВ Фірма «Грона».
Посада: регіональний менеджер
Обов’язки: Керування продажами у регіоні, за допомогою взаємодії з партнерами на території (сім дистриб’юторів). Створення вузькофокусних та ексклюзивних команд (до 3-х ТМ у портфелі ТП). Перемовини з великими ГУРТовиками, ключовими клієнтами у регіоні. Постійний аудит ситуації у регионе – сторчек, аудит роботи команди продажів дистриб’ютора, постановка задач дистриб’ютору. Контроль ДЗ дистриб’юторів у регіоні. Контроль за дотриманням територіальної та цінової політики дистриб’юторами. Постановка планів дистриб’юторам – контроль виконання. Погодження проведення маркетингових активностей дистриб’ютором. Постійний аудит роботи прямих конкурентів торгової марки – асортимент, активності, цінова політика.

Травень 2013 – жовтень 2013
Корпорація «Бісквіт-Шоколад».
Посада: територіальний менеджер
Обов’язки: Організація роботи команди продажів у Дніпропетровській області (6 команд – 6 СВ, 29 ТП). Виконання планових показників – план з первинних продажів (по групах товара), план з вториних продажів, план по фокус-задачах, план по кількісній дистриб’юції. Керування командою та її розвиток – пошук та відбір кандидатів; адаптація нових співробітників та наставництво; постановка цілей, задач та контроль за їх виконанням; навчання та розвиток команди. Робота з дистриб’ютором – погодження замовлень на виробництво, контроль дебіторської заборгованності, аналіз роботи дистриб’ютора.

Вересень 2012 – лютий 2013
Кондитерська компанія «АВК».
Посада: начальник відділу з розвитку виробничого персоналу
Обов’язки: Розробка та впровадження програм підвищення кваліфікації та підвищення рівня розвитку виробничого персоналу. Реалізація програми розвитку виробничого персоналу у рамках Луганської кондитерської фабрики. Реалізація стратегії з адаптації, навчання та розвитку виробничого персоналу у рамках Луганської кондитерської фабрики.
Підбір спеціалістів на керівні посади з відповідними компетенціями, навичками, знаннями. Проведення навчальних заходів для працівників, які включені до кадрового резерву підприємства. Розробка положення про кадровий резерв підприємства

Червень 2007 – жовтень 2011
Кондитерська компанія «АВК».
Посада: територіальний менеджер по роботе с ключовими клієнтами .
Обов'язки: виконання планових показників на закріпленій території. Взаємодія з дистриб'ютором (ТОВ Фараон, ТОВ Дакорт, ТОВ Реконд). Підбір, навчання та управління торгової команди. Контроль за дотриманням стандартів Компанії. Куріювання роботи МР на закріпленій території.
Проведення переговорів із ключовими клієнтами регіону – центральні офіси мереж (Варус, Рейнфорд, СПАР-Центр, РББ – Груп, Алікон, Ювітрейд, ТД Юкас). Контроль за дотриманням домовленостей з ключовими клієнтами – мережа Сільпо, Караван. Первинна обробка договорів поставки, маркетингу та ін. документації. Формування презентацій та комерційних пропозицій. Розробка та реалізація заходів, спрямованих на збільшення продажів у магазинах. Контроль дебіторської заборгованності ключових клієнтів. Розробка нових видів устаткування. Розробка бланків звітності.
Серпень 2006 – травень 2007
Кондитерська компанія «АВК».
Посада: торговий супервайзер.
Обов'язки: Управління командою ексклюзивних торгових представників. Планування, проведення та аналіз просування продукції на закріпленій території. Підбір, навчання та контроль роботи торгових представників. Контролює дебіторську заборгованість та виконання планів продажу. Проведення переговорів та пошук нових клієнтів. У підпорядкуванні 6 чол. ЕТА та 2 чол. МР.

Листопад 2003 – червень 2006
Кондитерська компанія «АВК».
Посада: ексклюзивний торговий агент
Обов'язки: виконання планових показників на закріпленій території. Досяг вищої категорії – «А». Працював на різних територіях – розвиток території та передача новим співробітникам.
Серпень 1998 – жовтень 2003
Дніпропетровський шинний завод.
Посада: начальник зміни.
Обов’язки: організація взаємодії учасників виробничого процесу (робота у замкнутому циклі виробництва). У підпорядкуванні 21 чол постійно та 110 чол за приципом єдиноначальності.

ОСВІТА:
Рік закінчення:1998
Учбовий заклад:Український Державний Хіміко-технологічний Університет
Спеціалізація:Хімічна технологія переробки пластичних мас та еластомерів
Кваліфікація:Інженер-технолог

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: