Резюме від 8 квітня 2024 PRO

Богдана

Викладач малювання, художник, майстер handmade (дорослі)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дизайнер-конструктор, технолог

з 10.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
Sequoia, Київ (Легка промисловість)

Обов'язки: повний цикл виробництва аксесуарів (пояси, портупеї) з натуральної та еко-шкіри. Створення дизайну, підбір сировини та фурнітури, створення технологічних карт, лекал, розкрій, фарбування урізу, пошиття (швейна машина) та встановлення фурнітури.
Навчання персоналу, контроль якості готових виробів.
Досягнення: приймала участь у запуску майстерні, налагодженні виробничих процесів, організації роботи майстерні, розробці нових продуктів, пошуку сровини та постачальників, тощо. Розробила дизайн, градацію лекал та тех. карти до лінійки нових продуктів, що включають один виріб або набір.

Швачка, столовик

з 06.2020 по 10.2021 (1 рік 4 місяці)
Purrsense, Київ (Легка промисловість)

Обовёязки: повний цикл виробництва аксесуарів (портупеї, пояси) з натуральної шкіри. Виробництво люсової лінійки виробів. Розкрій, пошив, фарбування урізу, встановлення фурнітури.
Досягнення: з нуля оволоділа технологіями обробки шкіри та створення аксесуарів з неї. Навчилась специфіці роботи зі шкіряними виробами та створенню готових виробів за ескізом.

Викладач малювання (дорослі)

з 02.2020 по 08.2021 (1 рік 6 місяців)
Mused art studio, Київ (Освіта, наука)

Обов'язки: проведення групових та індивідуальних майстер-класів з живопису акрилом (флюїд-арт) та акварельної іллюстрації.
Досягнення: у співавторстві зі студією створила навчальний псібник з фешн-ілюстрації.

Художник, контент-кріейтор (дистанційно)

з 02.2018 по 09.2018 (7 місяців)
Artistro, Лос Анджелес (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки: створення візуального контенту для соцмереж виробника товарів для творчості (продукт - акрилові маркери для малювання). Моїм завданням було розробляти ідеї для застосування продукту, втілювати ці ідеї і знімати процес та результат на фото та відео. Також моя робота полягала в обробці/монтажі відзнятих фото та відео, з метою створення готових туторіалів з використання продукту.
Досягнення: Розробила понад 200 проектів. Мої роботи можна знайти за хештегом #danaveter_for_artistro.

Вкладач малювання (дорослі)

з 09.2015 по 11.2016 (1 рік 2 місяці)
Фаварели, Київ (Освіта, наука)

Обов'язки: викладання курсів за напрямом "фешн-дизайн" та "фешн-ілюстрація", проведення майстер-класів з акварельної ілюстрації. Навчала студентів основам образотворчого мистецтва в цілому, роботі з художніми матеріалами та принципам створення ескізів та ілюстрацій, а також розробці дизайну одягу.
Досягнення: приймала участь у розробці авторських навчальних програм та у запуску курсів "Фешн-ілюстрація" та "Фешн-дизайн". Випустила 4 групи.

Дизайнер, кравець

з 01.2013 по 11.2017 (4 роки 10 місяців)
Дизайн одягу, Київ (Легка промисловість)

Дизайн одягу та аксесуарів, робота під власним брендом.
Обов'язки: ведення повного циклу виробництва одягу від концепції/ескізу до готового виробу (пошиття дрібних серій та індивідуальне пошиття легкого повсякденного, верхнього та вечірнього одягу).
Досягнення: пошиття, продаж, оренда одягу, співпраця з шоурумами та іншими дизайнерами. Більше 300 виконаних індивідуальних замовлень.

Освіта

Мистецький Інститут Художнього Моделювання та Дизайну

Дизайн одягу, Київ
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Спеціальність: Дизайнер одягу
Основні здобуті професійні уміння і навички:
- створення концепції і ескізів колекцій одягу та одиничних виробів
- розробка конструкції і технології виготовлення
- підбір матеріалів, фурнітури, доповнень
- пошив/виготовлення

Додаткова освіта та сертифікати

Pushka school, курс зі створення одягу за допомогою "Clo 3D"

2021, 3 міс
Сертифікат

Європейська Школа Психології, курс по роботі з Метафоричними Асоціативними Картами

2023, 6 міс
Сертифікат

Європейська Школа Психології, курс Комплексної Підготовки Психологів

2023-2024 , 1 рік (наразі навчаюсь)
Сертифікат

Знання і навички

Малювання Створення ілюстрацій Креативність Акварельний живопис Розробка ескізів Адаптивність Організаторські здібності Наполегливість Уміння швидко засвоювати нову інформацію Користувач ПК Комунікабельність Відповідальність Ініціативність

Знання мов

  • Українська — вище середнього
  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Ключові вміння та навички:
- Володію фундаментальними знаннями та навичками у сфері образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, дизайну та пошиття одягу. Малюю від руки (графіка, живопис, ілюстрація). Маю художній смак, знаюся на стилістиці, володію теорією композиції, кольорознавства, гармонії в дизайні. Працюю з різними художніми та декоративно-прикладними матеріалами/техніками: графіка, ілюстрація (фешн, фуд, ботанічна), акварельний живопис, абстрактний живопис акрилом (флюїд-арт), інтер'єрні картини (живопис з декор. елементами), батік, розпис тканини акриловими фарбами. Також експериментувала зі спиртомими чорнилами та пастеллю.
- Викладаю майстер-класи, курси, створюю навчальні плани, посібники, відеоуроки. Вмію знайти підхід до різних людей. ПРАЦЮЮ ЛИШЕ З ДОРОСЛИМИ!
- Маю невеликий досвід створення візуального та текстового контенту для сайту та соцмереж (редагування графіки, фото та відео граф. редакторах Ps та Ai, а також моб. додатках). Можу створити сайт-візитку на платформах-конструкторах.
- Вмію структурувати інформацію та зрозуміло донести свою думку. Професійно і доступно складаю описи та специфікації, розробляю плани виконання проектів та навчальних програм.
- Маю великий досвід дміністративно-організаційної роботи, роботи з мат. цінностями та звітністю (1С, CRM, Word, Excel).

Особисті якості: відповідальна, працьовита, ініціативна, люблю наввчатися новому та ділитися своїми знаннями. Навчаюсь швидко. Цікавлюсь мистецтвом, дизайном, психологією. Впевнена, що до будь-якого завдання можна знайти нестандартний підхід та виконати його із задоволенням. Відповідально та серйозно підходжу як до творчих, так і до повсякденних завдань.

Шукаю роботу, яка дозволить мені не лише реалізовувати свій потенціал з користю для компанії, але й оволодіти новими знаннями та підвищувати свій професійний рівень.
Моє портфоліо: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1B1QE3d5g2avdjlr1HVmPDFtRMqb2Ja1b
Буду рада співпраці!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: