Резюме від 26 квітня 2024 Файл

Володимир

Юрист-консульт

Вік:
62 роки
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

УСЕНКО ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ
( Військовий пенсіонер )

Адвокат
Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю
серії ЗП № 001821 виданим Радою адвокатів
Запорізької області 27 вересня 2018

Дата народження: 28.08.1961р.

Адреса: м. Запоріжжя, вул. Перша ливарна, буд. 6, кв. 58.
Засоби зв’язку: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: одружений

Освіта: Талліннське вище військово – політичне будівельне училище 1980 – 1984р.р. Спеціальність – військово – політична, кваліфікація – офіцер з вищою військово – політичною освітою, вчитель історії та суспільствознавства.

Міжнародний інститут державного та муніципального управління ( на базі вищої освіти 1993 – 1995 р. р.). Спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист.

Знання мов: українська, російська, англійська ( базовий ).

Стаж роботи ( служби ) та професійні навички:

• З 05 серпня 1980 по 18 листопада 2005 — проходження військової служби у Збройних Силах: ( СРСР – серпень 1980 – серпень 1993 ) та України ( вересень 1993 – листопад 2005 ).

• Начальник юридичної служби артилерійської дивізії ( в/ч А 1978, м. Запоріжжя) — з 21 лютого 1996 – 12 листопада 2003.

Обов’язки:
Надання юридичних консультацій в дотриманні законодавства з питань соціального і правового захисту військовослужбовцям, членам їх сімей та працівникам частини, ведення претензійно – позовної роботи, укладення та здійснення контролю за виконанням господарських договорів, супроводження господарських та цивільних справ під час їх судового розгляду, питання відшкодування матеріальної шкоди в процедурі кримінального провадження, проведення досудового слідства ( дізнання ), надання висновків щодо законності списання матеріальних цінностей з бухгалтерського обліку, представлення інтересів військової частини та ведення справ в установах, організаціях, інших органах державної влади, брав участь в судових засіданнях під час розгляду цивільної / господарської справи в якості позивача, відповідача, третьої особи.
Підготовка офіційних запитів / відповідей на запити всіх напрямків, виходячи з завдань поставлених командиром частини.
• Заступник начальника Запорізького зонального відділення Військової служби правопорядку – начальник групи дізнання та розшукової роботи (м. Запоріжжя) — з 13 листопада 2003 – 18 листопада 2005 — звільнений з військової служби в запас.

Обов’язки:
Відповідно до вимог Закону України «Про Військову службу правопорядку у Збройних Силах України».

Після звільнення в запас працював в таких державних установах:

• З 01.02.2006р. на підставі конкурсу прийнятий на державну службу до Запорізького обласного відділу з питань банкрутства на посаду головного спеціаліста – юрисконсульта.
16.12.2006р. звільнений за угодою сторін.

Обов’язки:
Проведення планових та позапланових перевірок ( за скаргами юридичних осіб, ФОП та фізичних осіб, подання прокурора, ухвали господарського суду, інших органів державної влади ) стосовно арбітражного керуючого ( розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор ) відповідно до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» та інших нормативно – правових актів чинного законодавства.
Брав участь у судовому розгляді справ у Господарському суді Запорізької області на всіх стадіях провадження у справі про банкрутство відповідно до вимог вищезазначеного Закону, як працівник державного органу з питань банкрутства у якості позивача, відповідача, третьої особи.
Підготовка офіційних запитів / відповідей на запити всіх напрямків, виходячи з поставлених начальником відділу завдань.

• З 18.12.2006 по 15.03.2023 — працівник філії – Запорізького обласного управління АТ «Ощадбанк.
Відповідно до штатної посади та змін в організації виробництва і праці в АТ «Ощадбанк виконував обов’язки головного юрисконсульта, головного експерта, завідуючого сектору відділу по роботі з проблемними активами ( відділ реструктуризації заборгованості та стягнення ) філії – Запорізького обласного управління АТ «Ощадбанк.
З 16 березня 2023, у зв’язку із централізацією функцій підрозділів реструктуризації заборгованості та стягнення, змінами в організації виробництва і праці в АТ «Ощадбанк призначений на посаду головного юрисконсульта відділу стягнення Південно – східного регіону управління стягнення заборгованості регіональної мережі департаменту реструктуризації заборгованості та стягнення АТ «Ощадбанк.
05.03.2024р. звільнений за угодою сторін.

Обов’язки:

Стягнення проблемної заборгованості за кредитами юридичних та фізичних осіб.

Подання до боржників вимог, претензій про погашення заборгованості за кредитом.
Подання до суду позовних заяв про стягнення з боржника ( поручителів, майнових поручителів ) заборгованості за кредитом в солідарному порядку.
Подання до суду позовних заяв про стягнення з боржника майна, як предмета застави.
Подання до нотаріусу заяв про вчинення виконавчого напису стосовно боржника ( майнових поручителів ).
Брав участь у судових засіданнях Господарського суду Запорізької області з розгляду справ відповідно до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» та Кодексу України з процедур банкрутства.
Брав участь у судових засіданнях з розгляду справ про стягнення заборгованості за кредитом з юридичних, фізичних осіб та ФОП.
Списання безнадійної заборгованості за кредитними операціями юридичних та фізичних осіб, ФОП, а також дебіторської заборгованості відповідно до чинного законодавства та внутрішніх нормативних документів АТ «Ощадбанк».
Пред’явлення до органів державної виконавчої служби та приватних виконавців виконавчого документу до примусового виконання судових рішень з подальшим контролем за ходом виконавчого провадження відповідно до вимог Закону України «Про виконавче провадження».
Спілкування з правоохоронними органами, складання скарг на дії / бездіяльність слідчих, складання запитів до державних органів.

Особисті якості: комунікабельність, тактовність, організованість, стійкість до стресів, ввічливість, аналітичне мислення.
Люблю вчитися новому, швидко сприймаю і запам'ятовую нову інформацію, можу знайти індивідуальний підхід до людини.
Впевнений, що завжди є вихід з ситуації, що склалася та ніколи не кидаю справу, не довівши її до кінця. Завжди прагну навчитися чомусь новому і вважаю, що особистісний розвиток є основоположним буття людини. Працюю на результат.

Додаткова інформація:
Подобаються ігрові види спорту, особливо футбол, баскетбол, гандбол, волейбол. Являюся палким уболівальником всіх збірних України, не тільки ігрових видів, а і інших видів спорту.

Чим цікава вакансія: готовий працювати в офісі за основним місцем роботи.
Однак, у разі потреби, можливо працювати віддалено. У віддаленому режимі я зміг би працювати за сумісництвом та виконувати низку юридичних завдань, які не потребують присутності в офісі.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: