Резюме від 16 квітня 2024

Поліна

Копірайтер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський національний торгівельно економічний університет

Менеджмент , міжнародний менеджмент
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Знання і навички

Здатність до навчання Комунікабельність Ведення CRM MS Office MS Excel MS Word MS PowerPoint Ведення соціальних мереж Організованість Грамотна усна та письмова мова Відповідальність Адаптивність Креативність Доброзичливість Уміння аналізувати Facebook Ads Manager

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Працювала в арбітражній команді 2,5 роки. Працювала з Trello, Google Docs/Sheets, Facebook ads., спочатку фармером Facebook, потім перейшла на посаду аккаунт менеджера, також в роботі присутня фінансова частина, P&L,аналіз СРМ по трафіку, пошук та закуп розхідного матеріалу для роботи у селерів та на сайтах.
Досвід написання текстів (коротких для Інстаграм та довгих на площадки для публікацій (medium, lovejournal,blogger, hashnode,quora) на тему інвестицій англійською мовою . Також написання сценарію для ролику по криптовалюті англійською мовою. Робота з GPT.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: