Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Ярослав

Психолог

Вік:
26 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець роботи з клієнтами

з 06.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
ТОВ ГК "Нафтогаз України", Кропивницький (Гірнича промисловість)

Освіта

ЦДПУ іменні Володимира Винниченка

Педагогіки та психології, Кропивницький
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Проходження ознайомча практика проводилася на першому курсі навчення. Практика проводилася у Первозванівській школі (на даний час ліцей), після чого я зрозуміла, що праця психолога із дітьми окремий світ чарівних пригод.
На другому курсі проводилася практика по медицині, а саме надавання першої медичної допомоги у 5-та міська поліклініка.
Останню практику на бакалаврі поводилася в онлайн форматі працюючи із психологом у школі КЗ "Первозванівське НВО".

За час навчання університет надав безмежну можливість навчитися розуміти людей та дітей лише на основі повсякденного життя. Також отримання безліч навичок для подальшої роботи Психолога у закладах освіти.

Знання і навички

Стресостійкість Дитяча психологія Психодіагностика Тактовність Комунікабельність Арт-терапія Емпатійність Проведення індивідуальних занять Проведення групових занять Психотерапія MS Excel Проведення зустрічей в Zoom WordPad Користувач ПК Адаптивність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Я чесна, відповідальна, емпатична, дисциплінована, неупереджена під час роботи з клієнтами, маю багато ентузіазму та цікавості до своєї професії.

Маю високу мотивацію та прагнення навчитися нового для розвитку професійних навичок у психологічній сфері. Готова до праці допоміжної ролі з метою набуття практичного досвіду та професійного зростання у сфері освіти. Дуже полюбляю роботу із дітьми різної вікової категорії так й навпаки дітям подобається працювати зі мною.

Особисті якості: порядність, емпатійність, грамотне мовлення, уважність, здатність швидко навчатися, відповідальність, пунктуальність, вміння працювати в команді та на результат, емоційний інтелект, відсутність шкідливих звичок.

Вмію знаходити спільну мову з дитиною, її батьками та колегами по роботі. Доброзичлива, спокійна, комунікабельна. За час навчання та праці, набута навичка роботи із негативною відповіддю, на даний час дана навичка є однією із важливих у роботі будь-якої спеціалізації.

Схожі кандидати

Психолог
5000 грн, Кропивницький, Дистанційно

Психолог
Кропивницький, Дистанційно

Лікар-психолог, психотерапевт
Кропивницький

Психолог
Кропивницький

Психолог
Кропивницький

Психолог
Кропивницький

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: