Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Олена

Діловод

Вік:
44 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ярошенко Олена Геннадіївна

44 роки

Контактна інформація:

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце проживання: м. Одеса

Дата народження: 30.05.1979 р.

Освіта: вища – Київський славістичний університет, спеціальність – Менеджмент організацій, кваліфікація – спеціаліст з менеджменту митної справи, менеджер-економіст.

Навики та знання: ПК на рівні досвідченого користувача (Microsoft Word, Microsoft Excel, FossDoc Client, ПЗ CED LS DOCS, ПЗ АСКОД)

Досвід роботи: АТ «Ощадбанк» з 05.04.2016 р. - по теперішній час

Після централізації сектору діловодства відділу будівництва, експлуатації будівель та господарського обслуговування та переведення до Центрального апарату
З 16.12.2022 р. – головний фахівець сектору забезпечення документообігу регіональних управлінь відділу загального діловодства управління організації документообігу та архівної справи департаменту Бек-офісу (створення документів та реєстрація в ПЗ АСКОД, )

З 21.03.2018 р. – завідувач сектору діловодства відділу будівництва, експлуатації будівель та господарського обслуговування (реєстрація документів з грифом БТ, КТ, ДСК та відправлення криптованим повідомленням, реєстрація наказів та розпоряджень, створення наказів, складання номенклатури управління та ТВБВ, підготовка справ та журналів до архіву, робота з документами з грифом БТ в пошті FossDoc Client, участь у комісії по соц. страхуванню)

З 05.04.2016 р. – старший інспектор сектору діловодства відділу будівництва, експлуатації будівель та господарського обслуговування (реєстрація вхідної та вихідної кореспонденція, прийом клієнтів та реєстрація звернень, підготовка поштових листів для відправлення, розподіл документів по відділам управління для виконання)

Досвід роботи: ПАТ КБ «ПриватБанк» з 29.10.2007р. – 17.09.2014р.

З 28.08.2012 р. – старший менеджер по обслуговуванню корпоративних клієнтів-провідний експерт по еквайрингу: робота з торговими підприємствами із залученням підписання договорів на встановлення POS-терміналів на торгових точках (заключення договорів, встановлення та обслуговування терміналів)

З 23.12.2008 р. – провідний менеджер Бізнеса по роботі з торговими підприємствами (БРТП), ведучий спеціаліст по операційній роботі – бухгалтер Бізнеса, реструктуризація проблемних кредитів, реалізація вилученого майна, комплексна робота с торговими підприємствами по заключенню договорів по програмі «Розстрочка», робота з відділеннями ПриватБанку по видачі кредитів по програмі «Розстрочка» (75 відділень)

З 29.10.2007 р. Южне РУ «ПриватБанк» - менеджер з банківського обслуговування фізичних осіб у Бізнесі Роздрібного кредитування (оформлення кредитів на побутову техніку на торгових точках)

З 01.12.2005р. – 21.03.2007 р. Київський славістичний університет – лаборант кафедри суспільно-економічних дисциплін, старший методист регіонального центру дистанційної освіти у м. Одеса

Особисті якості: цілеспрямованість, відповідальність, орієнтованість на результат, комунікабельність, оптимізм.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: