Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10532102

Головний бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 08.2000 по 01.2024 (23 роки 5 місяців)
ТОВ + ФОП, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Ведення первічних документів в паперовому та електроному вигляді. ПДВ звітність - від створення Податкової накладної/розрахунку до подання Деклараціїї з ПДВ (разблокування ПН та подання таблиц даних). ЗЕД (контракт, МЕ, оплата, прямий дилинг з банком, фрахт/CMR, кредити). Зарплата, індексація ЗП, лікарняні, відпускні (інваліди + кадровий облік). Податок на прибуток та різниці (подання Декларації щоквартально та річної). Единий податок та загальна система для ФОП. Закриття щомісяця балансу, ведення ОФ, складський облік, щорічна інвентаризація. Касса, Клиент-банк, Авансові звіти. Подання звітності до усіх держорганів. Управленський облік та створення звітності власнику. Працюю з 1С 8.3, МЕДОК, Вчасно, Ел.кабінет, Cashflow+P&L, впевнений користувач офісних програм.

Освіта

НУК

Економіка підприємства, Київ
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Постійне відвідування семінарів, вебінарів. Ведення курсів початкового бухгалтера

2010

Знання і навички

Знання бухобліку та податкового законодавства Подання звітності до усіх держорганів Оформлення бух.документів щодо знищеного майна Ведення ЗЕД Організація бухобліку від А до Я (кадров.облік та юрид.докум) Разблокування Податкових накладних та подання таблиц даних Уважність та конфіденційність гарантую Досвід проходження податкових перевірок. Англійською можу читати та писати рівня А2

Знання мов

  • Українська — вище середнього
  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: